Oude homepage

Optimale organische groei met Albagora


Albagora

Internationale marketing partner

Het succes bereikt door Albagora was alleen mogelijk door hard werk en inzet. Jaren van ervaring met het begeleiden van verschillende bedrijven heeft ervoor gezorgd dat onze klanten groei realiseren. Toegewijd aan partnerschap op lange termijn, volgen wij voortdurend de nieuwste ontwikkelen en trends, om zo het best mogelijke voor onze klanten te bereiken.

Missie

Een missie is belangrijk voor ieder bedrijf. De juiste online marketing geeft de boost die het bedrijf nodig heeft om te groeien of van de grond te komen. Wij richten de SEO zo in dat de website in alle hoeken van het internet te vinden is en de optimale klantbezoeken ontvangt.

Visie

Wij zijn toegewijd aan het leveren van verschillende soorten diensten binnen het online marketing spectrum die helpen om maximaal te kunnen groeien. Rekening houdend met concurrenten, de huidige markt en veranderingen in de betreffende sector.

Albagora

Albagora is sinds 2019 actief in het optimaliseren van de online-marketing van bedrijven. Door middel van content marketing, SEO en link building bereiken wij het organisch groeipotentieel van bedrijven. Wij zetten ons in voor zowel internationale bedrijven als mkb-ondernemingen.

Om consistent te blijven groeien is het nodig om mee te gaan met
ontwikkelingen in de marketing. Daarom zullen wij ons altijd in blijven zetten om elk bedrijf up-to-date te houden met de nieuwste technologie.


Bezoek website

Freelance SEO Specialist

Julien Hilgeman, oprichter van Albagora, is een allround freelance SEO specialist. Hij helpt bedrijven bij het vindbaar maken van hun website. Met jaren van ervaring op gebied van marketing door werk voor verschillende organisaties zoals Young Capital en ALDI heeft hij brede kennis opgebouwd. Hij levert een variatie aan diensten zoals on-page SEO, off-page SEO en Technical SEO. Om deze kennis en kunde te verspreiden is Albagora opgericht. Dit team is gespecialiseerd in het maken van content en SEO voor bedrijven die maximaal willen groeien op gebied van marketing.


Bezoek website


SEO voor Boekhouders

Wij zagen dat boekhoud- en accountantskantoren hun marketing vaak links laten liggen. Op deze manier lopen ze veel klanten en winst mis. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd op het gebied van marketing bij dit soort bedrijven, klein en groot. Groei is al mogelijk met een korte video audit van 10 minuten waarin wij laten zien wat een de website moet veranderen voor het ontvangen van meer bezoekers. Wanneer je graag een uitgebreid SEO plan wil ontvangen bieden wij een advanced audit aan. Met het gedetailleerde verslag van je gehele website kan je het optimale resultaat behalen voor klantbezoeken.


Bezoek website

Consultancy

Voor al onze klanten bieden wij een consultancy service aan. Een van onze specialisten zal helpen bij het ontwerpen van een nieuwe online-marketing strategie of advies geven voor het verbeteren van de huidige. Met het consult bespreken we de stappen die genomen moeten worden om de website in alle hoeken van het internet zichtbaar te maken. Na het consult helpen wij graag verder met het uitwerken van het gegeven SEO advies.


Bezoek website


Nieuws netwerk

Ons nieuws netwerk is een toevoeging op de marketingstrategie voor de optimalisatie van de vindbaarheid voor bedrijven. Wij publiceren blogs en artikelen op verschillende nieuws websites en zorgen daarmee voor meer zichtbaarheid en bezoekers op de website. Dit is een vorm van off-page marketing. Door nieuwe en actuele content te plaatsen heeft de website meer autoriteit bij de zoekmachines Google, Bing en Yahoo. Wij zorgen voor deze zichtbaarheid. Dit is een belangrijk onderdeel van onze SEO strategie voor het behalen van onze missie.


Meer info

Neem contact op