4 redenen waarom u altijd een boxspring moet gebruiken

pexels-adrienne-andersen-2374959

Omdat matrassets voor de meerderheid van de Amerikaanse consumenten als een grote aankoop worden beschouwd, krijgen we hier bij Ben’s veel vragen over de vraag of de toevoeging van een boxspring eigenlijk wel nodig is. Veel mensen vragen zich af of ze de boxspring eigenlijk wel nodig hebben om hun nieuwe matras goed te laten functioneren, maar het antwoord op deze vraag is nooit een duidelijk “ja” of een “nee”. De realiteit ligt in het grijze gebied.

Het eenvoudigste antwoord dat we kunnen geven is dat de noodzaak van een boxspring volledig afhangt van het type matras en het type bed. Een universele waarheid is dat een matras wel op een harde, vlakke ondergrond moet liggen, waardoor een boxspring een ideale optie is. Ook plateaubedden werken, en hoewel ze voor de meesten niet esthetisch zijn, plaatsen sommige mensen hun matras direct op de vloer.

Hoewel boxsprings geen verplichte toevoeging zijn bij de aankoop van een matras, zijn er verschillende redenen waarom ze de initiële kostprijs waard zijn. Goede boxsprings koop je bij opbergboxspring.online Hier zijn vier redenen waarom u een boxspring zou moeten gebruiken:

Garanties vereisen soms boxsprings

De meeste fabrikanten eisen dat een matras ondersteund wordt door een boxspring, tenminste als een klant van plan is om op enig moment een garantieclaim in te dienen. Het is logisch; deze matrassen werden ontworpen om optimaal te functioneren in combinatie met deze boxsprings, dus als er iets mis gaat met een bed dat niet werd gebruikt op de manier zoals de fabrikant het bedoeld heeft, waarom zouden ze dan verplicht zijn om de claim te honoreren?

Sommige tweezijdige matrassen hebben de steun nodig

Hoewel veel nieuwere matrassen alle ingebouwde ondersteuning bieden die een slaper nodig heeft om comfortabel te zijn en een goede nachtrust te krijgen, zijn er bepaalde stijlen van tweezijdige matrassen die nog steeds een boxspring nodig hebben voor ultieme ondersteuning. Als het een type matras is dat kan worden omgedraaid, heeft het nog steeds een boxspring nodig, grotendeels omdat ondersteuning de reden is waarom die boxsprings in de eerste plaats zijn uitgevonden.

De extra hoogte maakt in en uit bed stappen makkelijker

Sommige mensen zijn dol op hun hoogslaper, maar ze zijn ook een stuk lager bij de grond, waardoor het moeilijker kan zijn om in en uit bed te stappen. Dit is misschien niet erg voor springkippen, maar oudere mensen die moeite hebben met deze dagelijkse handeling kunnen de voorkeur geven aan een boxspring, al was het alleen maar om elke ochtend en elke nacht met relatief gemak te kunnen gaan liggen en opstaan.

Uw bed kan er een nodig hebben om esthetische redenen

Tot slot ziet een verhoogd bed er in de meeste slaapkamers gewoon beter uit, vult de kamer wat meer en geeft een huiselijker gevoel. Een bed dat laag bij de grond staat kan een spelonkachtig gevoel geven in een slaapkamer, terwijl een bed dat op een meer standaard hoogte op een boxspring staat, meer gevuld en comfortabel aanvoelt.

Hier bij Ben’s raden wij u aan een nieuwe boxspring te kopen bij uw nieuwe matras. De meeste van deze matrassensets zijn samen ontworpen en getest, wat betekent dat optimale prestaties komen van het gebruik van deze matrassen op de manier zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Hoewel ze niet in alle gevallen noodzakelijk zijn, zijn ze een ideale accessoire om het meeste uit uw bed te halen, en blijven ze een veel voorkomende toevoeging bij elke matrasaankoop. Winkel in onze winkel in persoon of online. In veel van onze aanbiedingen zijn boxsprings zelfs inbegrepen bij de set!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest