5 ideeën voor een leuk cadeau voor je vader

cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor je vader? We hebben hieronder een paar heel verstandige producten verzameld waarvan we denken dat ze voor de meeste vaders een schot in de roos zijn. We hebben gemerkt dat veel sites de neiging hebben echt dure en onpraktische gadgets aan te bevelen, dus we hebben ons hier gericht op praktische keuzes en ze zijn ook allemaal onder de 100 euro.

We denken dat elke keuze op deze lijst iets is dat je vader echt zal gebruiken, mogelijk zelfs dagelijks. We hebben onszelf vragen gesteld als – ‘wat geef je de vader die alles heeft’ en ‘wat als je vader super praktisch is (IE: een beetje saai)’. Voor degenen die echt vast zitten – en dan bedoelen we echt vast – vind je verderop op de pagina een paar opties die het veiligst zijn.

Als u geïnteresseerd bent, hebben we ook een hoofdgids voor de vaderdagverkoop van dit weekend (opent in een nieuw tabblad) die de moeite waard is om te bekijken. Daarin staan meer algemene cadeau-ideeën en een overzicht van de verschillende uitverkopen bij winkeliers, waaronder Lowe’s, Home Depot en een paar andere grote winkels.

Albagora’s top 5 van verstandige vaderdagcadeaus

1. Apple AirTag: 28 euro

Hier is een super goedkope en handige gadget die elke vader kan waarderen: de Apple Air Tag. Het is niet fancy, maar je vader zal nooit meer zijn sleutels of telefoon verliezen met de Apple AirTag, die werkt als een handige tracker voor al je benodigdheden. Hij werkt naadloos samen met je iPhone en iPad voor het traceren en heeft ook een ingebouwde luidspreker, mocht dat nodig zijn. Niet geïnteresseerd in Apple tech? De Tile Mate voor 24,99 euro  is een andere fantastische optie voor Android-apparaten.

2. Manscaped ‘The Plow 2.0’: 35 euro

Hier is een kwaliteitsscheermes bij Amazon dat je vader letterlijk jaren meegaat. Manscaped heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met kwaliteitsscheergerei voor mannen, handige persoonlijke verzorgingspakketten en een algehele geweldige klantenservice. Het hangt ervan af of je een nat of een elektrisch scheerapparaat verkiest, maar deze is goed geprijsd in de categorie ‘perfect cadeau’. Wil je alles uit de kast halen? Je kunt de hele kit, inclusief elektrisch scheerapparaat en neustrimmer, kopen voor 134 euro.

3. Cambridge Audio Melomania 1 Plus draadloze oordopjes: 80 euro

Iedereen heeft een fatsoenlijk paar draadloze oordopjes nodig naar mijn mening, en de Cambridge Audio Melomania 1 Plus zijn gemakkelijk enkele van de beste die je kunt kopen voor minder dan 100 euro. Zeker, ze hebben geen actieve ruisonderdrukking zoals sommige rivalen, maar deze blazen de meeste goedkope oordopjes uit het water als het gaat om geluidskwaliteit. Een andere goede optie in deze prijsklasse zijn de Lypertek PurePlay Z3 voor 89 euro. De nieuwste Apple AirPods zijn ook verkrijgbaar voor 149 euro, hoewel ze in vergelijking veel duurder zijn.

4. Amazon Kindle: 60 – 90 euro

Als je vader een fervent lezer is, dan heeft hij misschien al een Amazon Kindle liggen. Zo niet, of als hij een ouder model heeft, dan is het een goed moment om de nieuwste Kindle op te halen. Er ligt nu een uitstekende korting voor het grijpen bij Amazon. Deze basisversie heeft nu een achtergrondverlichting voor het hele uur lezen en een uitgebreide 8GB aan opslag, wat genoeg is om duizenden titels te bewaren.

5. De Ridge Wallet: vanaf 95 euro

Over cadeaus die jarenlang meegaan gesproken: het premium portemonneebedrijf Ridge heeft een levenslange garantie op zijn uitstekende moderne portemonnees. Deze portefeuilles zijn volledig uitbreidbaar en RFID-blokkerend (want dat heb je nodig) en zijn verkrijgbaar in verschillende mannelijke afwerkingen en kleuren. Als je vader een minimalist is, geef hem dan een van deze mooie kleine portemonnees om al zijn kaarten en essentiële gegevens in op te bergen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest