Al je abonnementen in één pakket

pexels-anna-shvets-5257276

Bij het kiezen van je abonnementen komt vaak veel kijken. Zo wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk gebruik maken van je telefoon. Maar tegelijkertijd wil je een betrouwbare een snelle internetaansluiting hebben, en bovendien gewoon naar je favoriete televisiezenders kunnen kijken. In een moderne tijd als deze is het ondenkbaar dat je het bovenstaande niet zou kunnen doen. Daarom bieden sommige providers alles in 1 pakketten aan, zodat jij lekker gebruik kunt maken van je multimedia apparaten, zonder je zorgen te maken over te hoge abonnementskosten. Alles in 1 vergelijken kan snel en makkelijk online.

Profiteer van vele extra’s vanuit je luie stoel

Ga je voor het eerst op jezelf wonen, of ben je sowieso toe aan een lagere telefoon-, televisie- en internetrekening? Door over te stappen op een alles in 1 pakket bespaar je al gauw tientallen euro’s. Een bijkomend voordeel is dat de verschillende aanbieders die op de markt zijn vaak aantrekkelijke extra’s voor je in petto hebben. Zo krijg je bij het gecombineerde pakket dat door KPN wordt aangeboden een gratis Spotify Premium abonnement cadeau. Of wat dacht je van de TV Anywhere optie van Vodafone, waarbij je op maximaal 3 tablets of smartphone gratis tv kunt kijken, waar je ook maar wilt?

Gemakkelijk drie abonnementen in één keer afsluiten

Dat je met het combineren van deze abonnementen het jezelf erg makkelijk maakt, is dus wel duidelijk. Om gebruik te kunnen maken van zo’n voordelig pakket, hoef je trouwens niet per se van provider over te stappen. De meeste providers stunten vaak met gratis aansluiting. Als je dan bij dezelfde provider blijft, verandert er vrijwel niks voor je. De service die je gewend bent behoud je, maar je krijgt wel korting omdat je als trouwe klant alle abonnementen bij dezelfde provider hebt. Tel uit die winst, en stap ook over op een alles in 1 pakket.

Voordelig bellen, tv kijken én internetten

Als je voor weinig geld gerust wilt zappen, bellen en op het internet wilt surfen, is een alles in een pakket echt iets voor jou. Zo’n pakket combineert al je behoeftes op het gebied van multimedia voor een aantrekkelijke prijs. Per maand betaal je dan een bepaald bedrag voor je verschillende abonnementen samen. Dit houd je uitgaven overzichtelijk, in plaats van dat je voor elk abonnement afzonderlijke kosten hebt.

 Nooit voor verrassingen komen te staan

Er zijn verschillende aanbieders in Nederlanders om je aandacht op te richten als je er eenmaal voor gekozen hebt de stap naar alles in een te maken. Het is hierbij wel belangrijk dat je niet voor de eerste de beste provider kiest, maar voor diegene gaat die voor jou het voordeligste pakket in huis hebt. Zo haal je alleen die dingen in huis waar je echt iets aan hebt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Let er wel op dat sommige providers televisie via glasvezel aanbieden maar dat dit misschien nog niet op jouw adres te verkrijgen is. Kijk voordat je een glasvezelabonnement afsluit dus eerst of jouw huis aangesloten is op het netwerk.

 Kies je korting, kies je extra’s

Een voordelig abonnement voor bellen, tv en internet samen is nog niet alles. Als je een alles in een pakket afsluit kun je ook rekenen op extra’s waarmee je jouw multimedia ervaring nog meer verbetert. Als je bijvoorbeeld voor het pakket kiest van Ziggo, profiteer je exclusief van de zenders van Ziggo Sport die zij in huis hebben. Of als je voor de diensten van Telfort kiest, en je hebt een glasvezelaansluiting, krijg je overal in je huis toegang tot interactieve televisie via de 2 gratis bijgeleverde tv ontvangers. Let dus goed op bij het kiezen van een provider. Je zult zien dat je met een beetje vergelijken al gauw het pakket hebt gevonden dat het beste bij jou past.

Alles-in-1 abonnementen, jouw beste keus

Heb je het helemaal gehad met hoge abonnementen die te pas en te onpas op je deurmat terecht komen? Ben je toe aan één overzichtelijk pakket waarmee je naar hartenlust kun internetten, bellen en tv kunt kijken? Dan maak je met een alles-in-1 abonnement een slimme keus. Voor minder dan 30 euro per maand kun jij al profiteren van de beste netwerken en kijken naar je favoriete zenders. Hier lees je hoe je te werk gaat bij het kiezen van de juiste provider.

 Aangeboden door de beste providers

Je hebt in Nederland in ruime keus aan providers op het gebied van alles-in-1 pakketten.

KPN, Ziggo, Telfort, Tele2 en Vodafone, ze bieden allemaal zo’n voordelig pakket aan. Natuurlijk is het ene pakket het andere niet, en is het belangrijk dat je uitgaat van je eigen voorkeuren. Om je een beetje op weg te helpen zie je hieronder daarom een aantal voordelen van sommige providers. Zorg ervoor dat je altijd eerst eens goed vergelijkt tussen de verschillende aanbiedingen. Dan weet je zeker dat je voor wat betreft alles-in-1 de beste keuze maakt. Als je trouwens bij dezelfde provider blijft, kun je vaak rekenen op nog meer aantrekkelijke korting.

 De extra’s en voordelen, mooi meegenomen

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een alles-in-1 pakket dat goed bij je past. Een bijgeleverde media box, voicemail via de email, online televisie kijken, gebruik maken van Begin Gemist, interactieve tv pauzeren; het zijn zomaar een aantal extra’s die bij verschillende providers in hun alles-in-1 deals te vinden zijn. Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn, dan heb je nog de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met overige opties. Als je bijvoorbeeld bij Ziggo een abonnement op HBO toevoegt, krijg je de eerste maanden 50 procent korting. Zo kun je lekker voordelig naar je favoriete series kijken. Teveel mogelijkheden om op te noemen, dus.

Zo bespaar je op tv, internet en bellen

Als je van plan bent om over te stappen op een nieuwe provider voor tv, internet of bellen, waarom zou je het dan niet allemaal in één keer doen? Bij de meeste bekende providers worden namelijk ook alles in één pakketten aangeboden, waardoor je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Vergelijk wel altijd eerst de pakketten met elkaar. Als je bijvoorbeeld niet zo veel belt, maar vooral oneindig wilt zappen langs zoveel mogelijk kanalen, dan is er altijd wel een pakket dat voor jou boven de andere uitspringt. Zo bespaar je in één klap op al je rekeningen.

Genieten van je multimedia was nog nooit zo voordelig

Met de mogelijkheden van tegenwoordig heb je op het gebied van televisie een scala aan mogelijkheden. Zo kun je met On Demand wanneer je maar wilt televisie kijken of pauzeren. Met de media box die bij je alles in één pakket wordt geleverd kun je tevens films en tv programma’s opnemen. Voor minder dan een handjevol tientjes per maand heb je al zo’n voordelige deal. Bovendien komen providers vaak met aantrekkelijke kortingsacties waardoor je het eerste jaar nog voordeliger van je multimedia geniet. En als je iets in één van je abonnementen wilt aanpassen, kun je dat eenvoudig bij je provider doen.

Een pakket boordevol extra’s

Wist je dat, wanneer je een nieuw alles in één pakket afsluit, je vaak ook kunt rekenen op aantrekkelijke extra’s? Je krijgt bijvoorbeeld een gratis wifi modem, zoals bij Vodafone en KPN. Bij Vodafone profiteer je tevens van hun TV Anywhere dienst, waarmee je tv kunt kijken op je tablet of smartphone, thuis of onderweg. Met KPN kun je gebruik maken van Videotheek Thuis. Hiermee heb je toegang tot duizenden films; er zal nooit een avond zijn waarop je je verveelt. Daarnaast maak je als klant van KPN gratis gebruik van 13 miljoen wifi hotspots over de hele wereld. Kortom, er is voor iedereen wel een passend pakket te vinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest