Assessment bij TestGroup: is deze kandidaat geschikt?

pexels-lukas-590022

Wil je graag weten of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie? Dan loont het om een assessment test bij TestGroup af te nemen. Je kunt direct nagaan of een kandidaat beschikt over de nodige competenties en de juiste persoonlijkheid. Ook kan je het IQ meten met de test. Sollicitanten die niet geschikt zijn kan je zodoende direct uitsluiten van de functie. Wil je graag meer weten over deze test? Lees dan dit artikel.

Assessment met kandidaten

Komt er een nieuwe functie beschikbaar binnen jouw bedrijf? Laat kandidaten dan eerst een assessment test afnemen. Dit biedt namelijk talloze voordelen. Zo test je kandidaten direct op hetgeen wat belangrijk is voor jouw organisatie. Je kunt hun persoonlijkheid, competenties en intelligentie testen. Op die manier heb je direct een objectief beeld van een kandidaat.

Ongeschikte sollicitanten kan je er zodoende uitfilteren. De mensen die wel een goed resultaat hebben behaald kan je vervolgens uitnodigen voor een gesprek. Het gaat hierbij dus minder om gevoel, maar meer om resultaat. En bedrijven willen resultaten behalen.

Hoe werkt een Assessment bij Test Group?

Ben je overtuigd en wil je graag een assessment aanvragen? Dan kan je deze bestellen via de bestelpagina. Houd er rekening mee dat je dit alleen kunt bestellen uit naam van je bedrijf of organisatie. Het is dus niet beschikbaar voor particulieren.

Zodra de aanvraag is binnengekomen nemen wij persoonlijk contact met je op. Er zijn namelijk meerdere type assessments en we overleggen daarom graag eerst met jou welke variant het beste aansluit op jouw wensen. Vervolgens zetten wij de test voor je klaar.

Kandidaten kunnen het assessment vervolgens online invullen. Indien gewenst kan je na afloop met een consultant van TestGroup telefonisch door de rapporten gaan.

Assessment op basis van wetenschappelijk onderzoek

De assessment testen van TestGroup zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze testen zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten uit binnen- en buitenland. Onze expertise ligt bij het voorspellen van werkgedrag door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wil je graag meer weten over onze samenwerkingen met universiteiten? Bekijk dan deze link. Heb je nog vragen over het gebruik van online assessments? Dan helpen wij jou natuurlijk graag verder. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar, waaronder via het nummer 020-2621630. Daarnaast kan je ons bereiken via het contactformulier op de website van TestGroup.

Bekijk voorbeeldrapporten

Uiteraard kan je ook een voorbeeldrapport bekijken van een assessment test. Immers is TestGroup de uitgever van deze testen en zijn er zodoende meer dan voldoende voorbeelden beschikbaar. Deze zijn niet alleen beschikbaar in de Nederlandse taal, maar ook in andere talen. Bekijk onder andere voorbeeldrapporten van een persoonlijkheidstest, competentietest, capaciteitentest, een loopbaantest of een sales assessment test.

Online aanvragen

Ben je overtuigd en wil je graag een test aanvragen? Dan kan je dit gemakkelijk en snel online aanvragen via onze website. Als je meerdere testen wilt afnemen is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen. TestGroup biedt namelijk een staffelkorting aan als je meerdere testen wilt afnemen. De test of assessment wordt altijd binnen 30 minuten klaargezet door een van onze medewerkers. Zodra de test is ingevuld, is deze direct online beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben over welke test het beste aansluit bij jouw wensen kan je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Bekijk de video

Wil je graag meer weten over een assessment bij TestGroup? Bekijk dan de video op onze website. In een minuutje tijd wordt uitgelegd hoe het systeem werkt. Met een account op het Bridge Assessment Platform kan je, waar ook ter wereld en 24 uur per dag, testen afnemen. Maak je account vandaag nog aan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest