De belangrijkste keuze van je leven? Maak een studiekeuzetest

pexels-george-dolgikh-giftpunditscom-1326947

Een studiekeuzetest is, zeker met de oneindige lijst studies en mogelijkheden in het HBO en WO, onmisbare tool. Het cliché is waar; de mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt alles worden wat je wil. Maar wat?

We moeten allemaal steeds langer werken voor we met pensioen mogen, dus het is belangrijker dan ooit om al die jaren werk te hebben wat je leuk vindt en waar je je in kan ontwikkelen. En die leuke baan die bij jou past, die begint met een geschikte studie.

Welke wo en hbo-studies zijn er allemaal? Hoe kies je de studie die bij je past? En hoe maak je die ene belangrijke keuze? De studiekeuzetest van The Bridge geeft antwoorden.

Bekijk nu de professionele studiekeuzetest van The Bridge Career en ontdek welke studie bij je past.

Hoe kan een studiekeuzetest helpen?

Een studiekeuzetest geeft jou inzicht in wat voor jou belangrijk is in een studie. De juiste studie kiezen is van groot belang. Wanneer je niet gelukkig bent in je werk, ligt een burn-out op de loer. De juiste baan geeft je juist energie!

Met behulp van een studiekeuzetest kun je voor de baan en/of studie kiezen die bij jou past.

Naast de beste keuzes voor een studie of beroep voor jou, geeft de studiekeuzetest jouw acht loopbaanankers. Dit zijn zaken die jij belangrijk vindt in een opleiding of werk. Deze loopbaanankers geven je, naast de studiekeuzetest uitslag, inzicht en houvast.

Wat is een studiekeuzetest?

Een studiekeuzetest meet je interesses op verschillende vlakken en door de uitgebreide vragenlijst wordt echt duidelijk waar jij energie van krijgt en welke studierichtingen bij jou passen. Testgroup heeft een omvangrijke en professionele studiekeuzetest van The Bridge Career.

Binnen 30 minuten na het plaatsen van je bestelling, ontvang je jouw vragenlijst en kun je direct aan de slag. De vragenlijst omvat 318 vragen, waardoor je een zeer nauwkeurig beeld krijgt. Direct na het volledig invullen krijg je jouw rapport toegestuurd.

Het rapport beschrijft jouw voorkeuren voor ruim 200 studies en beroepen op hbo en wo niveau. Deze lijst krijg je in een ranking toegestuurd. De beste passende beroepen en studies staan dus bovenaan. Ben jij meer een denker of een doener? Waar liggen je interessegebieden? Je krijgt antwoord op verschillende vragen rondom je carrière en studie behoeftes.

Een studiekeuzetest is niet duur en vormt een goede investering in je toekomst.

De betrouwbaarheid van de studiekeuzetest

Bij het invullen van de studiekeuzetest zijn veel mensen geneigd een gewenst antwoord te geven. Doordat de test uitgebreid is en bestaat uit 318 vragen, wordt tijdens het afnemen van de test al gemeten hoe consistent je antwoorden zijn.

Ook de uitslag hiervan staat in je rapport. Een zo betrouwbaar mogelijke uitslag is immers essentieel. De studiekeuze is misschien wel de belangrijkste keuze van je leven.

Denk niet te veel na bij het beantwoorden van de vragen en blijf dichtbij je gevoel, dat leidt over het algemeen tot het beste resultaat.

Ontdek met The Bridge Career studiekeuzetest jouw mogelijkheden en alle studies op HBO en WO-niveau die passen bij jouw wensen voor de toekomst.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest