Hoe ga je van LinkedIn naar HubSpot?

pexels-tracy-le-blanc-607812

Als je een gebruiker bent van HubSpot’s Marketing tools, heb je de mogelijkheid om aspecten van je LinkedIn marketing programma te integreren in HubSpot voor realtime campagne tracking, CRM synchronisatie, en snellere publicatie.

Met de krachten van deze twee platforms gecombineerd, kun je HubSpot’s marketing en sales tools gebruiken om jouw online aanwezigheid op te bouwen en te volgen, terwijl je de professionele sociale netwerksite LinkedIn gebruikt om te helpen het woord te verspreiden onder een relevant, professioneel publiek.

Lees hieronder of integreren van je LinkedIn naar je HubSpot mogelijk is, en hoe dit mogelijk is!

Kun je van LinkedIn naar HubSpot integreren?

Hoewel er geen directe LinkedIn naar HubSpot integratie is, zijn er wel een aantal tools die je toelaten om snel en eenvoudig data van LinkedIn naar je HubSpot CRM database te kopiëren, wat tijd en frustratie bespaart.

In deze post zal ik bespreken hoe we een tool genaamd linkedhub gebruiken om een soort HubSpot integratie te bereiken, die onze lead prospectie versnelt en de data die we hebben, meer uitgebreid en accuraat maakt.

Hoe kun je van LinkedIn naar HubSpot integreren?

Hoe we de integratie gebruiken gaat als volgt. In het B2B lead-nurtureproces is dataverbetering een belangrijke manier om de lead-nurturestroom voor elke Buyer Persona te verbeteren.

Als je meer over de lead weet, kun je deze nauwkeurig afstemmen op de Persona en een relevantere informatiestroom bieden.

Leads die jouw downloadformulieren invullen zullen enige informatie over zichzelf verschaffen, maar het verrijken met LinkedIn informatie is een uitstekende manier om de hiaten op te vullen.

Verbeter de gegevens van mensen die je ontmoet / Bespaar tijd bij het invoeren van gegevens

Hoewel er veel systemen zijn om visitekaartjes te scannen, heb ik ze nooit erg nuttig gevonden.

Ik ben dus een beetje ouderwets en voer de meeste gegevens op visitekaartjes uiteindelijk met de hand in. Hoewel dat leuk is, is het nog beter om slechts een paar velden in te kunnen voeren en de LinkedIn – HubSpot integratie de rest te laten invullen.

Pro-Tip: Gebruik de HubSpot Outlook of Gmail add in om inkomende e-mails automatisch op te nemen in het HubSpot CRM. Gebruik vervolgens LinkedIn om de rest van hun bedrijfs- en bedrijfsgegevens op te halen.

Hoe HubSpot te integreren met LinkedIn Ads

Wanneer je je LinkedIn Ads programma integreert met HubSpot, stel je je paid ads manager(s) in om LinkedIn ads – naast andere social media of PPC ads – op één plek te analyseren, waardoor het mogelijk wordt om data uit je CRM mee te nemen voor een rijkere ad campagne analyse en slimmere, meer impactvolle campagnes in de toekomst. Hier lees je hoe je deze integratie kunt realiseren.

Prospect Contacten Gevonden In LinkedIn

Een goede prospect gevonden in LinkedIn? Druk gewoon op de Prospect knop en ze komen in HubSpot terecht, klaar om jouw e-mail en/of sales sequenties te ontvangen.

Jouw LinkedIn naar HubSpot Integratie gebruiken

Als je het eenmaal hebt ingesteld, is het makkelijk om het in je bedrijfsprocessen te verwerken.

Verbeter Downloaders Gegevens: Wanneer iemand één van onze tools downloadt, geven ze ons niet al hun informatie en vaak is het niet mooi geformatteerd. Dus, ik wend me tot linkedhub om het te verbeteren en op te schonen.

Eerst kijk ik naar hun email adres en bedrijfsnaam. Als ze er interessant uitzien zoek ik naar hen in LinkedIn. Laten we zeggen dat Richard Branson een van onze inhoudsartikelen heeft gedownload. (Hé, het zou kunnen gebeuren!)

Een snelle LinkedIn zoekopdracht geeft me zijn pagina en linkedhub heeft deze echt leuke “Prospect” knop toegevoegd direct op de LinkedIn profiel pagina.

Ik herinner me dat hij me al zijn e-mailadres heeft gegeven, ik druk op “Prospect” en laat het bekende e-mailadres in het e-mail veld vallen. linkedhub kopieert automatisch zijn gegevens naar mijn HubSpot portal met gebruik van het e-mailadres als de linking waarde.

Dus nu heb ik een bijgewerkte en mooi opgemaakte; voor- en achternaam, bedrijf, functietitel, LinkedIn pagina, branche. Het creëert zelfs een nieuw bedrijfsobject in HubSpot en koppelt de prospect aan het bedrijfsobject.

Met één klik. Te gemakkelijk – geen overtypen, geen fouten. Klaar in een paar seconden.

Retargeting doelgroepen creëren

Om de krachten van HubSpot en LinkedIn echt te integreren, kun je adverteren aan LinkedIn gebruikers op basis van hun bezoeken aan je website. Je kunt bijvoorbeeld productadvertenties tonen aan degenen die je prijzenpagina hebben bezocht, maar je nieuwe e-book promoten aan iemand die de afgelopen week je blog heeft bezocht.

Tijd besparen bij het invoeren van visitekaartjes

Op dezelfde manier, wanneer ik een visitekaartje van iemand ontvang, doe ik een snelle LinkedIn zoekopdracht. Het enige wat ik hoef te doen is het e-mailadres in te typen en op Prospect te drukken.

Ik moet telefoonnummers toevoegen, maar de rest van de gegevens wordt automatisch overgebracht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest