Hoe je een slot opent zonder een sleutel te gebruiken

pexels-kaboompics-com-5930

Als je jezelf ooit uit je auto hebt opgesloten weet je hoe frustrerend dat kan zijn! Te laat op het werk, opgesloten in een winkelcentrum of ’s avonds laat gestrand, kan je dag verpesten of zelfs gevaarlijk zijn. De beveiliging van autodeuren en de autoslottechnologie worden voortdurend verbeterd en het kan moeilijk zijn om snel en zonder schade aan het voertuig te komen, vooral als u niet over het juiste gereedschap en de juiste ervaring beschikt.

Onze ervaren autosluizenmakers zijn opgeleid en hebben de juiste hulpmiddelen om uw gesloten autoportier snel te openen. Afhankelijk van uw merk en model van het voertuig zullen wij bepalen hoe we u terug in uw auto krijgen. Hieronder vindt u een aantal verschillende methoden om een afgesloten auto te openen zonder gebruik te maken van de sleutels.

Kies het slot en de Auto Jigglers

Afhankelijk van het merk, model en jaartal van uw voertuig kunnen sommige technici de deur ontgrendelen met speciale vergrendelingsgereedschappen. Met behulp van een spangereedschap en picks kunnen ze de pennen verplaatsen om het portierslot te ontgrendelen. U kunt ook gebruik maken van een jiggler, een soort generieke sleutel die in een set voor specifieke automerken wordt geleverd. Door middel van trial and error kunt u testen en “jiggle” elk op om te zien of het werkt in uw slot. Lock picking en jigglers mogen niet werken op nieuwere auto’s met precisie laser gesneden sleutels of transpondersleutels.

Populair in films en tv-programma’s, dit is waarschijnlijk wat de meeste mensen zich voorstellen als het gaat om het openen van gesloten autodeuren. In tegenstelling tot plukken probeert een slanke jim niet het slot zelf te openen, maar opent hij de deur door het mechanisme in de deur te bewegen. De slanke jim is een lang plat stuk metaal met een inkeping aan het uiteinde dat je naar beneden schuift in de deur en vasthaakt aan het sluitmechanisme van de deur en deze opentrekt. Ook hier geldt dat dit, net als bij plukken, bij nieuwere auto’s misschien niet werkt en dat het meestal niet aan te raden is om zelfs bij nieuwere auto’s te typen, omdat dit de elektronische sloten en de deur-airbags kan beschadigen. Dit kan je laten doen door een slotenmaker.

Een autoslot openen

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om een gesloten autoportier te openen en zonder het risico te lopen het slot zelf te beschadigen, is met behulp van gereedschap het portier bij het raam te openen en vervolgens het slot van binnenuit te openen.

Een manier om de deur enigszins te openen is met behulp van een dunne airbag die in de deur kan worden gestoken en kan worden opgeblazen om een opening te creëren. Vervolgens kunt u met behulp van een lang buigbaar armmiddel de binnenkant van de auto bereiken en de deur ontgrendelen. Zie de video hieronder voor een snelle demonstratie van deze methode.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest