Blog Categorieën

Julien Hilgeman

Het begin is mooi. Maar ze zijn ook eng, verwarrend en frustrerend. Er zijn honderden mogelijke eerste stappen in het starten van een blog en uw content marketing inspanningen. Zoveel beslissingen die u moet nemen.

Hoe begin ik een blog? Doe ik dit goed?

Dit zijn enkele van de meest voorkomende vragen. Dus we hebben al ons beste advies over het starten van een blog in één artikel gestopt. Dit is een mini-cursus in bloggen 101 en contentmarketing. Het introduceert alle belangrijke tactieken, geeft links die dieper ingaan en laat zien hoe je aan de slag kunt met contentmarketing.

Over een paar jaar zal uw content een solide bron van bewustwording en verkeer zijn. Het zal een hoge ranking hebben, een levendige sociale aanhang en een trouwe abonneelijst. Het zal een duurzame vesting zijn die u zult bouwen en verdedigen.

Net als een kasteel, zul je het steen voor steen bouwen. Ook als een kasteel, zul je het bouwen op vaste grond. Net als een kasteel, zal het een leger van bondgenoten hebben.

Speciaal: Beginners hebben een voordeel ten opzichte van grotere merken. Er zijn manieren om marketing te doen die grote bedrijven niet kunnen aanraken. Om die specifieke tips te zien, ga je naar “het bouwen van allianties.”

De basis leggen
Hier is hoe je jezelf opstelt voor toekomstig succes. Dit zijn geen acties die je zult herhalen. Doe ze een keer, correct en ze zijn klaar.

Julien Hilgeman

1. Documenteer je missie
De basis van uw blog is uw content marketing missie. Door simpelweg de missie van uw content op te schrijven heeft u statistisch gezien meer kans op succes bij contentmarketing.

Het proces zal u dwingen om een niche te kiezen. Om een niche te kiezen in een specifiek publiek. Dat is de sleutel tot uw succes op lange termijn. Hoe smaller de niche, hoe sneller u resultaten krijgt.

Deze korte animatie geeft u een overzicht van de grote lijnen van de contentstrategie:

Denk niet aan blog onderwerpen en content formats totdat je hebt besloten voor wie je schrijft en waarom ze dat belangrijk vinden.

2. 2. Stel uw domein voor eens en altijd in

Uw webadres is de grond waarop u bouwt. Bouw niet op gehuurde grond. Host nooit uw blog op het domein van iemand anders (mysiteblog.medium.com). Uw blog moet op dezelfde locatie staan als de rest van uw website (mysite.com/blog).

Het wijzigen van uw adres is niet ideaal voor uw merk of uw zoekresultaten.

3. 3. Begin en blijf georganiseerd. Creëer systemen voor het vastleggen van ideeën en het produceren van inhoud.

Je hebt tools nodig om georganiseerd en efficiënt te blijven. Veel veteraan marketeers hebben er spijt van dat ze niet eerder organisatiesystemen hebben opgezet. Kies gewoon eenvoudige, goedkope manieren om inhoud vast te leggen en te creëren.

Een tool voor het vastleggen van nieuwe ideeën, vanaf elke plek gemakkelijk.
Een plek om gedeeltelijk geschreven berichten te bewaren, nadat je ze uit de ideefase hebt gehaald.
Een lijst van voltooide berichten en gastbijdragen. Dit is uw LBOW (lifetime body of work).
Bij Orbit gebruiken we Google Suite voor alles, inclusief onze content marketing template. Maar we kennen mensen die Evernote, Office 365, WordPress en papier gebruiken.

4. 4. Maak bedankpagina’s ….en doelstellingen in Google Analytics

Je blogt niet voor niets. Hopelijk is uw lange termijn plan om geld te verdienen op een of andere manier, door het genereren van leads voor een bedrijf, het verkopen van een product of het worden van een affiliate.

Voordat u begint met publiceren, moet uw website klaar zijn voor het vastleggen en bijhouden van websiteconversies. Dit betekent dat u een contactformulier en een bedankpagina moet hebben. Niet een e-mail link. Met die bedankpagina kunt u de doelstellingen in Analytics volgen en het succes meten.

Dit wordt een conversie en een bestemmingsdoel genoemd. Er zullen er in het begin maar weinig zijn, maar u moet leren om ze nauwkeurig te volgen.

Opmerking: Joe Pulizzi’s boek, Content Inc, stelt voor om een publiek op te bouwen lang voordat je weet hoe je het te gelde kunt maken. We houden van dat idee. Maar als u al een product of dienst heeft, zorg er dan voor dat uw site de conversies nauwkeurig meet, zodat u de impact van uw content kunt meten.

5. 5. Optimaliseer uw blog voor e-mail abonnementen

Vanaf de eerste dag moet de site worden gebouwd om uw lijst te laten groeien. Dit is de sleutel tot het verkrijgen van maximale waarde uit dat vroege druppeltje verkeer. Uw e-mailinschrijvingsformulier moet de drie P’s bevatten:

Prominentie
Het moet visueel opvallen. Het hoeft geen popupvenster te zijn, maar het moet in ieder geval een sterk kleurcontrast gebruiken en zeer dicht bij de inhoud beschikbaar zijn.
Belofte
Het moet mensen vertellen wat ze krijgen en hoe vaak ze het krijgen. Je probeert een afspraak te maken met je publiek. Ga een frequentie aan en vertel ze wat het is.
Bewijs
Het moet een goedkeuring van een derde partij bevatten. Je hebt heel weinig abonnees in het begin, dus je kunt niet opscheppen over de grootte van je lijst. Gebruik in plaats daarvan een getuigenis citaat van iemand die graag je advies krijgt.
Hier is een aanmeldingsvakje dat alle drie de P’s heeft:

Een groeiende e-maillijst betekent minder afhankelijkheid van Google, Facebook en Twitter. Je bent niet de eigenaar van je ranglijst of je sociale volgers. Maar je bent wel eigenaar van je e-mail lijst. E-mail is de sleutel tot het opbouwen van een duurzaam concurrentievoordeel.

6. 6. Polijst uw LinkedIn-profiel tot het glanst

Als je een klein team hebt, is elk persoonlijk merk van cruciaal belang. Daarom zijn uw LinkedIn-profielen in het begin bijna net zo belangrijk als uw website.
U staat op het punt om veel outreachend te worden. Mensen gaan naar u op zoek. Google uw naam nu. Wat zie je? Is LinkedIn daar? Klik er op. Wat zie je?
Iedereen die je profiel ziet, moet je een A-cijfer geven in elk van deze categorieën:
Headshot
Titel
Beschrijving
Aanbevelingen en aanbevelingen
barry-feldman
“Wees geen LinkedIn-luilak. Dat wil zeggen, neem geen genoegen met alleen maar inschrijven en af en toe inchecken. Schommel je profiel op een creatieve en overtuigende manier. Publiceer en deel inhoud vaak. En vooral, maak nieuwe connecties en koester de connecties die je al gelegd hebt. LinkedIn is een netwerk, dus bouw je merk op door te netwerken.” – Barry Feldman, Blogger, Podcaster, Auteur van The Road to Recognition

7. 7. Vergeet de technologie

Verspil geen tijd aan het kwellen over gereedschappen en platforms. Een blog starten op WordPress of Medium? MailChimp of Constant Contact? Wie kan het wat schelen! Het is geen factor in de resultaten. Resultaten komen voort uit activiteit, niet uit tools. Dit is alles wat je nodig hebt:
Een manier om blogartikelen te publiceren (WordPress of vergelijkbaar)
Zo’n manier om e-mail te versturen (elke e-maildienstverlener zal dat doen)
Een manier om verkeer te meten (Google Analytics is prima)
Geef in het begin GEEN geld uit aan marketingautomatisering. U hebt geen marketingautomatisering nodig om aan de slag te gaan met contentmarketing. Het is waarschijnlijk een enorme geldverspilling. Beginners die Hubspot kopen geven vaak $1000 per maand uit en gebruiken het alleen om e-mail te versturen.
Waarom zou u proberen iets te automatiseren wat u nooit handmatig hebt gedaan? Op een dag zullen we onze lijst met criteria delen waaraan je moet voldoen voordat je een budgettering voor marketingautomatisering maakt. Als u een voorproefje wilt, vraag het me dan in de commentaren.
Tech Tip: Probeer een URL-structuur te gebruiken die zoekvriendelijk is en waarschijnlijk niet zal veranderen. Dat betekent kort, weinig schuine streepjes, sleutelzin relevant en geen getallen. Het is dus het beste als het adres van een blogbericht er zo uit ziet:
https://www.website.com/blog/save-money-marketing-technology/

Niet dit…

http://www.website.com/2017/10/5/9-tips-for-saving-money-on-marketing-technology/
Met een goed contentmanagementsysteem kunt u de URL voor elke post instellen. Begin op de juiste manier met mooie, schone URL’s.
Maak de eerste inhoud
Een andere spijt die veel lange tijd marketeers hebben (ik heb) is het niet eerder schrijven van dat grote spul. Sommigen van ons hebben te lang gewacht met het schrijven van ons meest waardevolle advies, waardoor ze veel kansen hebben gemist.

8. 8. Bouw een paar sterke inhoudelijke pijlers

Denk aan de adviezen die u het vaakst geeft. Het nuttigste advies. Pas deze in je missie en begin dan met de planning. Je staat op het punt om diep in te gaan op deze onderwerpen met een paar grote artikelen.
Ze noemen dit “pillar content” of “cornerstone content” of het centrum van een “content hub.” Het voldoet altijd aan enkele van deze criteria:
Diep, gedetailleerd en grondig (waarschijnlijk 2500 woorden, maar beknopte bewerking)
Uiterst praktisch met stapsgewijze instructies
Sterke contra-intuïtieve mening in een persoonlijke toonzetting
Als het eenmaal live is, is het geweldig voor sociale media omdat het de moeite waard is om te delen, de moeite waard om over te praten. Het is geweldig voor outreach, omdat het de moeite waard is om naar de redactie te sturen als voorbeeld van uw inhoud. Het is geweldig voor zoekoptimalisatie omdat het de moeite waard is om naar te linken.
“Uw publiek wil inhoud die nuttig, relevant, educatief of onderhoudend is. Of al het bovenstaande. Helaas richten te veel bedrijven hun bedrijf en hun content op zichzelf in plaats van op de mensen die de fenomenale groei en winstgevendheid kunnen ontsluiten – hun klanten. – Douglas Burdett, gastheer van het marketingboek Podcast en oprichter van artilleriemarketing

9. 10. Plan voor beelden

Voordat u begint met het aanzwengelen van een gestage stroom van 1000 woordartikelen, laten we eens nadenken over hoe de dingen eruit zullen zien. Zal alles lange pagina’s worden met dichte tekstblokken? Dat is niet ideaal.
Plan op minstens één afbeelding per artikel. U kunt een gratis stockfoto gebruiken voor de afbeelding bovenaan. Afbeeldingen kunnen ook die lange tekstblokken opbreken, zodat de bezoekers zich bezig houden en door de post blijven stromen.
Mis nooit een kans om visuals toe te voegen die waarde toevoegen. Het kan een diagram, infographic, video of eenvoudige illustratie zijn. Het hoeft niet sjiek te zijn. Kijk maar naar Henneke. Haar kleurpotloden zijn krachtiger dan een videoproductiestudio.
“Vroeger dacht ik dat mijn tekeningen te amateuristisch waren om te publiceren. Zou een blogbeeld niet wat gladder moeten zijn? Maar ik heb gemerkt dat lezers zich verbinden met mijn handgetekende beelden. Ze voelen zich menselijker, realistischer dan de meeste stockfoto’s. Eenvoudige tekeningen zijn ook goed om emoties uit te drukken. Dus, onlangs ben ik begonnen met het opnemen van meer dan één illustratie in mijn blogberichten, en het lijkt de betrokkenheid te vergroten. – Henneke Duistermaat, Business Writing Coach en Oprichter, Enchanting Marketing

10. 10. Begin met reiken en gastbloggen

Het is de grootste shortcut in contentmarketing. Gastblogging is een snelle manier om een veel groter publiek te bereiken. Schrijf gewoon voor de sites die al het publiek hebben opgebouwd waarmee je verbinding wilt maken.
In het begin zou het grootste deel van uw content (waarschijnlijk tweederde) op andere websites moeten worden gepubliceerd.
Het is een hoop werk. In het begin zul je vaker falen dan dat je slaagt. Maar blijf erbij. Ik heb vijf voordelen die je als beginnende marketeer in gedachten moet hebben:
Zichtbaarheid
Ze hebben een veel groter publiek dan jij. Ze hebben een enorme sociale aanhang en een grote e-mail lijst. De promotie voor een gastpost is ingebouwd.
Netwerken
Vrienden worden met redacteuren en bloggers is een groot deel van de pret. Je wordt verbonden met een community, wat belangrijk is. Dat gevoel van isolement is een grote uitdaging in het vroege spel.
SEO en autoriteit
De gastpost zal naar u teruglinken, vanuit de auteursbiografie en eventueel vanuit de inhoud. Dit zal een aantal SEO-autoriteit van hun site naar die van u doorsturen. (lees: Hoe kan ik de autoriteit van het domein vergroten)
Geloofwaardigheid en persoonlijke branding
De dag dat dat stuk live gaat, kunt u “As seen in…” toevoegen aan uw homepage en “Contributor to…” aan uw LinkedIn-bio. Elk klein beetje helpt!
Vaardigheden en leren
Het proces van pitching en het werken met een redacteur is een geweldige ervaring. Je leert outreachend te werken, samen te werken en een betere schrijver te zijn. Dit zijn de kritische vaardigheden.
Wanneer je een gastpresentatie plaatst, zal de redacteur op zoek gaan naar bewijs dat je een professional bent op het gebied van inhoud. Daarom moet je die pijlers eerst publiceren en ze gemakkelijk te vinden maken voor de redacteur.

Tenzij je al iets groots hebt, zal geen enkele redacteur je accepteren.

“Ik bouwde mijn carrière op een basis van gastpost. En niet één keer heb ik een ‘pitch’ gestuurd. Elke doorbraak is het resultaat van het schrijven van een compleet artikel op maat van die uitgever. Dit betekent dat er veel aandacht moet worden besteed aan elementen als gemiddelde lengte (aantal woorden), gebruik van afbeeldingen, gebruik van subheads (d.w.z. genummerde berichten, actueel of geen) en crosslinking naar andere berichten op hun site.
Dit is bijzonder krachtig als je net begint en koud e-mailen. Oh, en houd uw e-mails kort. Geen pronken. Geen verontschuldigingen. Kom gewoon ter zake: ‘Ik heb een artikel voor je geschreven. Hier is het.” – Aaron Orendorff, Oprichter bij iconiContent & Content Marketeer bij Shopify Plus
Bouw uw netwerk van bondgenoten
De groei is afhankelijk van de relaties. De grootste uitdaging in het begin is dat je geen leger van medewerkers en helpers hebt.
Maar beginnende marketeers hebben een geweldige kans.
Beginnersmarketeers kunnen iets doen wat de grote jongens nooit kunnen: de rode loper uitrollen voor uw lezers. U kunt een gepersonaliseerde, witte-handschoende ervaring creëren en een netwerk van superfans opbouwen.

11. 11. E-mail elke lezer persoonlijk

Je weet wie je lezers zijn. U kent ze van sociale media of offline gesprekken. Neem nu even de tijd om ze te laten vallen. Zeg hallo, zeg dank je wel, vraag om feedback, deel een idee.
Er is een marketinglegende van Chris Guillebeau, best verkopende auteur en ondernemer, die hij persoonlijk de hand reikte aan zijn eerste 1000 lezers. Ik vroeg hem of dit waar was en zo ja, waarom hij het deed…
“Het waren de eerste 10.000, niet 1.000. Ik deed het voor iedereen die zich in het eerste jaar had ingeschreven. Ik wilde begrijpen waarom mensen aan het lezen waren en hoe ik ze misschien kon helpen.
Acht jaar later zijn veel van deze mensen nog steeds in de buurt. Ik zie ze op tournee of ze verschijnen op WDS, ons jaarlijkse evenement. Dit was de sleutel tot het opbouwen van mijn vroege gemeenschap en ik ben zo blij dat ik het gedaan heb.” – Chris Guillebeau, auteur en oprichter van de World Domination Summit
Wacht, wat? Chris heeft persoonlijk zijn eerste 10.000 abonnees gemaild! Neem even de tijd om na te denken over wat een massale actie van outreach en luisteren zou doen met uw netwerk, uw inhoud, uw leren en u.
Hier is nog een geweldig citaat van Chris:
“Als je maar een paar lezers hebt, behandel ze dan als de belangrijkste mensen ter wereld, want dat zijn ze.”
12. 12. Ontmoet uw lezers face-to-face
Klinkt gek, maar het is leuk en zeer effectief. Kom samen met je eerste fans. Voor iedereen in de stad, kies een plaats en tijd en nodig een paar lezers uit om langs te komen. Bestel een drankje of een koffie. Neem de rekening.
Geloof me, die vroege ontmoetingen zullen worden herinnerd. “Ik heb haar jaren geleden voor het eerst ontmoet toen we elkaar na het werk ontmoetten. Herinner je je dat nog?”
Deze krijgen samenwerkingen zullen vriendschappen aangaan en leiden tot inhoudelijke ideeën. Praat over onderwerpen; luister naar mogelijkheden, bied hulp aan.

13. 13. Schrijf een bericht specifiek voor elke lezer

Je weet wie ze zijn en waar ze om geven. Schrijf iets voor hen. Dit is op twee manieren briljant: Ten eerste, je weet dat ten minste één van de lezers er om zal geven. Ten tweede zal het artikel op een persoonlijke toon zijn, wat geweldig is voor contentmarketing.
Als het eenmaal live is, stuur ze een e-mail met een link en een bedankje.
Waarschijnlijk bent u al met veel artikelen begonnen in de dagelijkse e-mailuitwisseling. Uw verstuurde mailmap kan gevuld zijn met gedeeltelijk geschreven berichten. Ga gewoon een stap verder en publiceer.
Er is een speciale manier om email uitwisselingen om te zetten in hooggeplaatste artikelen. U vindt hier stap-voor-stap instructies voor dat proces.

14. 14. Voeg citaten van uw lezers toe aan uw artikelen

Ze zullen gevleid zijn dat je ze hebt uitgenodigd om bij te dragen. Stuur ze een vriendelijke e-mail met de vraag om een paar zinnen over het onderwerp te delen. Als het live gaat met hun gezicht en naam naast het citaat, zal die lezer zichzelf letterlijk zien in uw inhoud. Geen enkele grote blog kan ooit een ervaring als deze creëren.
Dit soort gezamenlijke contentmarketing heeft grote voordelen voor de sociale media.
“Maak het uw medewerkers gemakkelijk. Er zouden nul hoepels moeten zijn om erdoorheen te springen. De meeste van deze mensen hebben het erg druk en krijgen honderden aanbiedingen. Weet dit en breng structuur aan in alles wat je doet om het extreem makkelijk en probleemloos te maken. Beloon ze dan met het op de voorgrond plaatsen van wat je daar sociaal gezien ook doet.” – Dave Reimherr, Magnifieke Marketing

15. 15. Nodig persoonlijk mensen uit om zich bij uw lijst aan te sluiten

Hoe hebben we onze eerste 1000 abonnees gekregen? Persoonlijke uitnodigingen in persoonlijke gesprekken. Het heeft jaren geduurd, maar het heeft geen uur aan mijn dag toegevoegd.
Maak er een gewoonte van om je blog en nieuwsbrief te vermelden. Laat mensen weten dat je iets over dit onderwerp hebt gepubliceerd of dat je daar binnenkort een artikel over hebt. Zo klinkt het:
Ik: “Geweldige ontmoeting met jou vandaag. Bedankt dat je de tijd hebt genomen. Ken je dat artikel waar ik het over had? Ik schrijf eigenlijk elke twee weken dat soort dingen voor onze nieuwsbrief. Als je wilt, kan ik je aan de lijst toevoegen?”
Hen: “Nou, zeker. Oké. Je hebt mijn e-mailadres…”
Ik: “Ik zal je toevoegen, maar aarzel niet om je uit te schrijven als je overstelpt wordt met e-mail. Ik zou het nooit persoonlijk opvatten. De truc van e-mailmarketing is om geen e-mail te sturen naar mensen die het niet willen!”
Hen: “Bedankt om dat te zeggen, maar het is prima. Voel je vrij om me aan je lijst toe te voegen.”
Ik heb dit honderden keren gedaan en heb altijd een acceptatiegraad van 95% gehad. De sleutel is om de blog en de nieuwsbrief te vermelden en dan het lef te hebben om aan te bieden om te sturen. Vergeet niet dat je niets te verliezen hebt.

16. 16. Stuur persoonlijke bedankbriefjes

Het wordt de “vergeten inbox” genoemd omdat mensen het zo zelden gebruiken. Maar het is gemakkelijk en effectief. Pak een pen en schrijf een bedankbriefje aan lezers en vrienden die een bijdrage hebben geleverd.  Stuur een briefje naar de redacteur die je gastpost heeft geaccepteerd.
Als je wilt opvallen, doe dan wat 99% van de marketeers nooit zal doen. Pak een pen! Handgeschreven notities zijn een van de 15 manieren die wij u voorstellen om uw netwerk te bedanken.
“Je moeder had gelijk. Bedankbriefjes zijn belangrijk. Handgeschreven notities maken een grote impact omdat er, in tegenstelling tot de e-mail inbox van mensen, niet veel in hun mailbox komt. Het is makkelijk om op te vallen!  De sleutel is eenvoud. Het papier van een briefje is mooi, maar zelfs een blanco stuk drukpapier werkt. En het briefje kan zo simpel zijn als drie zinnen.
Bedankt voor ______
Zo heeft het me geholpen
Laat me weten hoe ik je in de toekomst kan helpen.”
– David Fisher, Spreker, Auteur van Hyper-Connected Selling

17. Beantwoord elke. Enkelvoudig. Commentaar.

In het begin is elke opmerking heilig. Reageer op elk van hen met een attente boodschap en dank u oprecht.
“Het is een heel klein ding dat je voor hen kunt doen, dat betekent heel veel. Mensen komen in je huis omdat ze de manier waarop je denkt en de informatie die je geeft leuk vinden. Om de gemeenschap en de uiteindelijke merkentrouw op te bouwen, is het belangrijk om iedereen zich welkom te laten voelen. Een manier om dat te doen is om de tijd te nemen om te reageren op alle opmerkingen. Ze hebben je immers een deel van hun dag gemaakt; maak hen ook een deel van je dag.” – Gini Dietrich, oprichter van Arment Dietrich, Spinsucks
Tip: Wilt u meer commentaar? Sluit elke post af met een vraag en een uitnodiging om toe te voegen aan het gesprek. Als je iets in het leven wilt, moet je het vragen!

18. 18. Commentaar op andere blogs

Het geven van commentaar is een krachtige manier om relaties op te bouwen. Het maakt je bijna direct zichtbaar voor elke auteur. Zelfs beroemde bloggers en journalisten lezen al hun commentaar.
Commentaar op een lezersblog
Bereikbaarheid op de blog van iemand waarmee je wilt samenwerken
Commentaar op de blog die u hoopt bij te dragen aan
Maak het achterlaten van een commentaar onderdeel van je dagelijkse social media routine. Het is een automatische zichtbaarheid met een contentmaker.
“Content creators hangen rond in het commentaargedeelte van hun content. Blogcommentaar is een van de weinige keren dat je hun aandacht op jou en op wat je zegt kunt richten”. – AJ Kohn, Auteur, De Belachelijke Macht van Blog Commentaar

19. 19. Steek de stromen over met dank en vermeldt

Zeer weinig marketeers doen dit, maar het is een geweldige manier om uw social media connecties en sociaal verkeer te laten groeien. Als iemand iets doet op het ene social media netwerk, bedank hem of haar dan op een ander social media netwerk.
Hier is hoe het werkt:
U plaatst een artikel op uw site. Hopelijk hebt u een paar citaten van bijdragers opgenomen en deelt u het, via social media of e-mail, met vrienden, fans en medewerkers.Wacht even…
Tegen die tijd had je minstens een paar opmerkingen en een paar aandelen op een van de sociale netwerken moeten krijgen. Vind die mensen via Buzzsumo of gewoon door te kijken en te luisteren.
Deel nu het artikel op een tweede sociaal netwerk (zelfs als je daar al eens gedeeld hebt) en zeg deze keer dank aan de mensen die het gedeeld en becommentarieerd hebben. Bedank ze op een manier die hen noemt, zodat ze het waarschijnlijk zien als een kennisgeving.
…ze hebben meer kans om het artikel in dat tweede sociale netwerk te delen. Als je daar al niet was aangesloten, is dit een kans om te volgen of te verbinden!
Het kan tot 5-10 minuten duren om mensen op deze manier te vinden, te bedanken en te vermelden, dus de meeste mensen zullen geen moeite doen. Maar je creëert een high-touch, persoonlijke ervaring voor je lezers.
“Als u overtuigende content aanbiedt, zal uw publiek deze delen met hun sociale netwerken. Vind deze mensen door uw URL’s in te voeren in Buzzsumo en ze overal te bedanken. U breidt uw netwerk uit en misschien ontdekt u wel toekomstige bijdragers voor uw site! – Dennis Shiao, DNN Software
Wat de meeste mensen je niet vertellen…
Hier zijn een paar tips om de zaken te versnellen en u in beweging te houden. Deze vindt u niet in de meeste marketinghandboeken. Dit zijn de dingen die ze je niet leren in de klas.

20. Stel uw activiteitenniveau zeer hoog in

Deze hoor je niet elke dag, tenzij je Crossfit doet of je traint voor een marathon. In het begin moet je heel, heel hard werken.
De effecten van effectieve inhoud zijn cumulatief en duurzaam. Elke link, elke volger en elke abonnee geeft je een klein maar blijvend voordeel in search, social en e-mail. Ze maken elk toekomstige promotie-inspanningen iets gemakkelijker.
Dus extra inspanningen in het begin zijn absoluut de moeite waard.
Ga vroeg naar bed. Sta op en schrijf. Lunchen aan je bureau. Blijf laat op kantoor. Werkweekends. Stop met het scrollen door sociale media. Publiceer. Promoot. Netwerk. Leer. Herhaal.
De sleutel tot tijdmanagement is het stellen van prioriteiten, het plannen van belangrijke dingen en het stoppen met doen alsof je meerdere taken kunt uitvoeren. Neem het advies aan van een expert, Mark Horstman…
“Tijdmanagement is misleidend. We beheren de tijd niet – tijd doet het prima zonder ons en dat zal altijd zo blijven.  Wat we beheren zijn onze prioriteiten. En daarmee bedoel ik dat we beslissen welke van de vele dingen die we zouden kunnen of willen doen, we ook daadwerkelijk gaan doen. En dat betekent dat we onze belangrijkste prioriteiten (bijvoorbeeld: op welke dagen van de week garandeert u uw gezin dat u thuis bent tijdens het eten?) op uw agenda zetten. – Mark Horstman, mede-oprichter, Manager Tools, The World’s #1 Business Podcast
Laten we Mark’s advies opvolgen en op onze kalenders schrijven. Laten we het nu doen…

Ik heb het net gedaan. Heb je dat gedaan?

Snelheid is belangrijk. Als je twee keer per week een kwalitatief hoogstaand artikel kunt publiceren en promoten, zul je twee keer zo snel groeien als de man die het wekelijks doet.
Waarschuwing: Dit gaat niet alleen over het publiceren van veel. Het gaat om promotie. Besteed dus minstens zoveel tijd en energie aan inhoudelijke promotie als aan schrijven. Goede inhoud met goede promotie is veel effectiever dan goede inhoud met goede promotie.

21. 21. Vergelijk jezelf niet met experts

Leren door te kijken naar experts is nuttig. Maar jezelf vergelijken met experts is schadelijk. Het is ontmoedigend om je resultaten te vergelijken met die van beroemde, beroemde marketeers.
In contentmarketing is de vooruitgang zichtbaar: volgers, rankings, commentaar, etc. U kunt zien hoe succesvol iedereen is door gebruik te maken van concurrerende analysetools of gewoon door een blik op het werk te werpen. Maar het kan deprimerend zijn.
Ons laatste advies is om te leren van anderen zonder jezelf met hen te vergelijken.
“Vergelijk nooit je begin met het midden van iemand anders.” – Jon Acuff, auteur van Start: Punch Fear in the Face, Escape Average en Do Work that Matters…
Je kunt kijken, maar vergeet niet, je ziet hun fouten niet, hun geannuleerde projecten, hun verspilde budgetten. Je kunt niet zien hoe vaak ze gefaald hebben. Geloof me, het is veel.

Nog een laatste tip: Faal!
Hier is het goede nieuws. Je bent een beginner, dus de kosten van een mislukking zijn klein. Je hebt een voordeel ten opzichte van grote namen en grote merken! Probeer veel dingen. Experimenteer. Je zou in het begin veel moeten falen.

De meeste van je ideeën zullen niet werken. Dat is prima. Want een paar van hen gaan enorm zijn.

Happy Marketing! Voel je vrij om ons te laten weten hoe het met je gaat met een opmerking hieronder…

Tekstbureau Albagora logo footer

Content marketing

Tekstbureau Albagora
5.0
Based on 7 reviews
powered by Google

Contact informatie

maandag   24 uur geopend
dinsdag     24 uur geopend
woensdag  24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
vrijdag       24 uur geopend
zaterdag    24 uur geopend
zondag      24 uur geopend

Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM Den Haag

info@albagora.nl

Copyright 2020 Albagora ©  Alle rechten voorbehouden

DMCA.com Protection Status