Online een cadeaupakket samenstellen: hoe makkelijk kan het zijn?

ekaterina-shevchenko-ZLTlHeKbh04-unsplash

De detailhandel bevindt zich steeds meer online. Dat zorgt voor extra gemak bij klanten, want ze hoeven geen rekening meer te houden met openingstijden, een klein assortiment in een fysieke winkel en kunnen lekker vanuit hun luie stoel shoppen. Maar hoewel er veel webwinkels zijn, kan het soms nog een uitdaging zijn om online een cadeaupakket samen te stellen. Want je moet immers bij verschillende webwinkels bestellen, meerdere keren verzendkosten betalen en vervolgens thuis nog alles leuk verpakken. Gelukkig heeft The Wish Label daar een oplossing voor!

Eenvoudig een luxe cadeaupakket samenstellen

Wanneer je online op zoek bent naar een specialist in mooie en unieke cadeaus dan kom je al snel bij The Wish Label terecht. In de webshop vind je meer dan 200 luxe producten van merken over de hele wereld. Het zijn merken die je niet zomaar in een andere cadeauwinkel kunt vinden, waaronder de luxe chocolade van Love Cocoa en de heerlijke verzorgingsproducten van The Scottish Fine Soaps Company. De kracht van The Wish Label is dan ook dat je een luxe cadeau voor haar kunt samenstellen, zonder dat je 5 verschillende winkels aan hoef te doen.

Via de online shop kun je in drie stappen online een pakket samenstellen. We leggen je uit hoe het werkt:

  1. Je begint met het uitkiezen van een cadeaudoos. Want al die leuke cadeautjes die je uitkiest, moeten natuurlijk ook mooi verpakt worden. Er zijn momenteel 6 designs beschikbaar, van neutraal, tot vrolijk, tot luxe met lint en strik. Een aantal van de cadeaudozen is herbruikbaar en kans dus als opbergdoos bewaard worden.
  2. Als je de cadeaudoos hebt uitgekozen, kun je deze gaan vullen met cadeautjes. Je kunt makkelijk filteren op het soort ontvanger (man, vrouw, baby), maar ook op kleur of gelegenheid. Zo kun je gericht zoeken naar iets wat jouw vriendin, moeder of tante leuk vindt.
  3. Is het pakket helemaal compleet? Dan kun je gratis een wenskaart uitkiezen waar jouw persoonlijke boodschap op wordt geprint. Er zijn zes verschillende kaarten, bijvoorbeeld met Gefeliciteerd, Bedankt of Speciaal Voor Jou, geschikt voor elke gelegenheid. Dat is extra handig als het pakket direct naar de ontvanger wordt gestuurd, zodat deze ook op de hoogte is van wie het pakket afkomt.

Zoals aangegeven, kan het pakket direct naar een ontvanger worden verzonden, maar natuurlijk is het ook mogelijk om het bij jezelf thuis te laten bezorgen, zodat je het cadeau zelf kunt overhandigen. We weten zeker dat het in de smaak gaat vallen en je iemand blij maakt met een uniek en persoonlijk geschenkpakket!

Ook gepersonaliseerd mogelijk

Vind je een zelf samengesteld verwenpakket nou nog niet persoonlijk genoeg, dan heb je ook nog de keuze uit een aantal gepersonaliseerde cadeaus. Dat zijn artikelen die worden voorzien van een naam, initiaal of datum, uniek voor de ontvanger en een echt one-of-a-kind cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde snijplank voor een housewarming, een Date Ideeën Box voor een getrouwd koppel of een prachtig handgemaakt sieraad met een initiaal dat de ontvanger altijd bij zich kan dragen? Zoals je leest zijn er veel opties en is er altijd wel een cadeau dat bij je past!

Zo zie je maar dat een online cadeaupakket ook op een hele makkelijke manier besteld kan worden. Je hoeft niet meer de (online) winkelstraat af te struinen, maar besteld al je cadeaus in één keer. We wensen je veel plezier met het samenstellen van een uniek cadeau en hopen dat het goed in de smaak zal vallen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest