Professionele Studiekeuzetest | The Bridge Career

pexels-shvets-production-7516544

Ben jij je aan het oriënteren op een opleiding, maar weet je niet precies welke studie bij jou past? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het aanbod aan opleidingen is namelijk enorm. Ook wanneer je momenteel bezig bent met een studie, maar erachter bent gekomen dat deze studie niet zo goed bij je past, kan het voorkomen dat je wilt bekijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. The Bridge Career – een professionele studiekeuzetest – kan uitkomst bieden bij het inzichtelijk maken van studies die echt bij jouw behoeften, interesses en karaktereigenschappen passen. Op relatief eenvoudige wijze kom je erachter welke studie (beter) aansluit op jouw interesses, voorkeuren, competenties en vaardigheden.

Wat is een studiekeuzetest?

 Een studiekeuze- of beroepskeuzetest bestaat uit een aantal vragen – afhankelijk van het type test – die verschillende (persoonlijke) kenmerken van jou vaststelt en matcht aan de specificaties van een bepaalde opleiding of beroep. Deze kenmerken zijn bijvoorbeeld jouw interesses in een bepaald vakgebied. Ook krijg je inzicht in jouw leervaardigheden; kan je bijvoorbeeld goed met theorie omgaan of ben je meer op de praktijk gericht?

Naar aanleiding van alle antwoorden die je hebt ingevuld, wordt gekeken welke studie het best bij jouw uitslag aansluit. Je ontvangt uiteindelijk een rapport met voorbeeldberoepen en/of suggesties voor opleidingen op het niveau – waaronder hbo en wo – dat bij jou aansluit. Een doeltreffende manier om de juiste keuze voor een bepaalde studie te maken.

 Waarom een studiekeuzetest? | De Voordelen

 Vind je het lastig om een keuze te maken uit alle beschikbare studies en opleidingen? Of heb je geen idee welke studie bij jou zou passen? Een studiekeuzetest geeft je inzicht in jouw voorkeuren en kan het kiezen wat gemakkelijker maken.

Een studiekeuzetest is een objectief middel om een keuze voor een studie of vervolgopleiding te maken. Je bent niet afhankelijk van iemand – zoals een studiekeuzeadviseur, loopbaanadviseur of decaan – die jou moet beoordelen naar aanleiding van een gesprek of testje, maar je kunt de uitslag volledig laten aansluiten op jouw eigen behoeften en interesses.

 Studiekeuzetest | The Bridge Career

 The Bridge Career is een professionele en zeer uitgebreide studiekeuzetest die door zowel bedrijven als particulieren kan worden afgenomen. De test is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht en bestaat uit 318 vragen. Na het doorlopen van de test ontvang je een overzichtelijke rapportage met jouw studievoorkeuren en hierop aansluitende opleidingen en beroepen.

The Bridge Career – in het kort:

  • Zeer uitgebreide studiekeuzetest; geschikt voor personen die op zoek zijn naar een toekomstige hbo- en/of wo-opleiding;
  • Duur van de studiekeuzetest: 35 minuten;
  • Uitkomsten: Een uitgebreid overzicht en analyse m.b.t. 200 beroepen in verschillende sectoren en 134 hbo-/wo-studies;
  • Inzicht in jouw loopbaanankers en meer zekerheid over een studierichting/opleiding die echt bij je past;
  • The Bridge Career Studiekeuzetest is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de Universiteit Utrecht.

Tijdelijke actieprijs: €89,- excl. BTW

Ga naar de website van TestGroup om direct een professionele studiekeuzetest aan te vragen

Meer informatie & Contact

Wil je meer weten over The Bridge Career Studiekeuzetest? Heb je hulp nodig bij je bestelling of heb je een andere vraag? Onze professionele studiekeuzeadviseurs staan je graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op via 020 262 1630, per e-mail via info@testgroup.eu of vul het contactformulier op onze website in. We helpen je graag op weg.

Kies voor de juiste studie met The Bridge Career Studiekeuzetest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest