Waarom moeten handelaars meer aandacht besteden aan BitiCodes?

pexels-simon-3631991

Geautomatiseerde handelsplatformen stellen gebruikers in staat om op een passieve manier te handelen, wat tijd kan besparen en risico’s kan verminderen. Helaas zijn niet alle handelsplatformen wat ze beweren, en het is van vitaal belang om op verschillende details te letten als het gaat om geautomatiseerde handelsplatformen.

Laten we eens een kijkje nemen bij BitiCodes om er meer over te weten te komen. Allereerst, wat is BitiCodes?

Allereerst is het een software voor automatisch handelen in cryptovaluta. Het is ontworpen om zowel onervaren als ervaren handelaren te ondersteunen. Het bovengenoemde platform biedt gemakkelijke toegang tot wereldberoemde cryptocurrencies. Het heeft meer dan 560.000 actieve gebruikers. Wat interessant is, het kreeg de reputatie van een van de meest betrouwbare en nauwkeurige software voor automatisch handelen.

Interessant is dat het belangrijkste doel van dit platform is om gebruikers te helpen bij het verhandelen van cryptocurrencies.

Wat belangrijk is, het is een volledig onafhankelijk platform dat cryptocurrencies verhandelt namens elke gebruiker die BitiCodes gebruikt. Wat interessant is, BitiCodes kan Bitcoin-contanten en Ethereum verhandelen, om maar een paar van de beschikbare munten te noemen.

We mogen een robuust geautomatiseerd systeem niet vergeten dat snelle transacties in de accounts van gebruikers mogelijk maakt.

Bovendien beginnen de handelsbots alle orders tijdelijk als bots crypto-signalen herkennen die naar verwachting in succesvolle handelskansen zullen eindigen.

Dankzij de gebruikersgerichte interface hebben handelaren de mogelijkheid om het bovengenoemde platform aan te passen op basis van hun vereisten.

Gebruikers kunnen een account gratis openen en gebruiken. Het is vermeldenswaard dat de minimale storting vereist door BitiCodes voor het openen van een account bij het bovengenoemde platform vrij laag is, slechts $ 250, en gebruikers hebben de mogelijkheid om hun geld op te nemen wanneer ze maar willen.

Wat maakt BitiCodes zo uniek?

BitiCodes is in staat om de prijs van wereldberoemde cryptocurrencies actief te volgen, dankzij zijn algoritmen.

Ter herinnering, wanneer een gebruiker geld op zijn of haar account stort, gebruikt BitiCodes die fondsen om nieuwe transacties op BitiCodes uit te voeren.

Elke keer dat het algoritme een kans identificeert om een cryptocurrency te kopen die door het platform wordt ondersteund, plaatst het algoritme een positie met behulp van het geld van de gebruiker in het account van de gebruiker om winst te genereren. Niettemin, nadat de positie het koersdoel of het stop loss-niveau heeft bereikt dat is bepaald door het hierboven genoemde BitoCodes-algoritme, zal het de positie van de gebruiker verlaten.

Alle fondsen worden aan het einde van een transactie teruggestort op de handelsrekening van de gebruiker. Het platform kan deze fondsen opnieuw gebruiken om extra transacties uit te voeren.

Dankzij de robuuste algoritmen van het platform, worden verschillende handelsmogelijkheden snel opgevangen.

Last but not least helpt BitiCodes handelaren door het verstrekken van interessante informatie, omdat ze betere beslissingen kunnen nemen.

Het is geen geheim dat veiligheid een belangrijk punt is voor dit soort platformen. In het geval van het bovengenoemde platform zijn bepaalde aspecten verbeterd om de veiligheid van de rekeningen van alle gebruikers te garanderen. Daarnaast zorgt BitiCodes er ook voor dat het verschillende certificeringen heeft ondertekend om een uitstekende en veilige service te bieden, waardoor alle gevallen van hacks op het platform aanzienlijk worden verminderd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest