Blog Categorieën

Wanneer beginnen met het nemen van supplementen?

Stap 1: Neem een legitieme inventarisatie van uw huidige dieet, training, levensstijl en gezondheid.

Sorry, supplementen zouden niet je eerste actiepunt moeten zijn als:

  • Al tijden niet hebt getraind
  • Je weet niet hoe je met weight lifting om moet gaan, dus wanneer je progressieve overbelasting en intensiteit, niet onder de knie hebt.
  • Je volgt geen dieet
  • Je hebt een reeds bestaande medische aandoening

In plaats daarvan is het tijd om eerst de basis op orde te krijgen. Wat ben je aan het doen, en hoe voel je je? Vermijd je al jaren de dokter of verwaarloos je een groot deel van je lichaam? Ben je in jaren niet getraind, maar overweeg je om een pre-workout te gebruiken? Je kunt maar beter geloven dat deze dingen de effectiviteit van een supplement kunnen beïnvloeden.

Stap 2: Stel realistische, maar proactieve doelen

Elk supplement dat de moeite waard is om te nemen, met inbegrip van de basisprincipes zoals eiwit en een multivitamine – moet alleen een aanvulling zijn op een realistische, progressieve training en een goed gepland voedingsprogramma.

Wat wil je doen en hoe wil je je voelen? Dit hoeft niets te betekenen “Ik wil zoveel kilo’s kwijt” wordt vaak geroepen maar hoe ga je dat realiseren? Het kan sterker worden, beter worden in een sport, een bepaald aantal trainingen per week doen, of zelfs gewoon een degelijk trainingsprogramma afmaken zijn. Deze doelen moeten informeren wat je eet, hoe je traint, en welke supplementen je zuurverdiende dollars krijgen.

Als je denkt dat een supplement je in staat zal stellen om de inspanning in de sportschool te verminderen of zich te houden aan een solide eetplan, dan kan je het beter niet nemen.

Stap 3: Eet en train op een intelligente manier voor uw doelen

Je hoeft geen trainer van wereldklasse in te huren. Wees gewoon niet compleet beschaamd! Bijvoorbeeld, als je probeert om een centimeter aan je biceps toe te voegen en een drievoudige lichaamsgewicht deadlift te bereiken terwijl je eet onder je onderhoud.

Ben je dan uiteindelijk toch zo ver om aan supplementen te beginnen, neem dan de vetverbrander Fat Burn Extreme. Deze helpt je om al jouw overtollige kilo’s kwijt te raken.

Stap 4: Goed opladen en de stress van het leven onder controle houden.

Geen enkel supplement die er is zal zo veel doen voor uw prestaties en gezondheid als het krijgen van voldoende rust, het houden van mentale stress in de context, en het beperken van uw blootstelling aan toxische middelen.

Stap 5: Ontdoe je omgeving van schadelijke vervuilende stoffen die je kunt controleren…

Als je denkt dat chemische middelen het beginsel zijn van een gezonde levensstijl dan heb je dat fout. Echter werken vetverbranders wel erg goed en zijn daarom ook aan te raden om te nemen. Je leven mag dan wel volledig op zijn kop staan, maar je lichaam blijft het belangrijkst om op te focussen. Een goede gezondheid is echt ontzettend belangrijk. Na verloop van tijd kan dit een aanzienlijke en negatieve invloed hebben op hormonen, neurohormonen, uw gezondheid, en ja, de effectiviteit van supplementen.

 

Tekstbureau Albagora logo footer

Content marketing

Tekstbureau Albagora
5.0
Based on 7 reviews
powered by Google

Contact informatie

maandag   24 uur geopend
dinsdag     24 uur geopend
woensdag  24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
vrijdag       24 uur geopend
zaterdag    24 uur geopend
zondag      24 uur geopend

Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM Den Haag

info@albagora.nl

Copyright 2020 Albagora ©  Alle rechten voorbehouden

DMCA.com Protection Status