Wat geef je je man op zijn 50ste verjaardag?

pexels-porapak-apichodilok-360624

Wordt je man binnenkort 50 jaar en ben je op zoek naar een cadeau voor hem? Waarschijnlijk heeft al alle spullen die hij nodig heeft, het is dan ook niet makkelijk om je man op zijn 50ste verjaardag nog te verrassen. In deze blog geven we je inspiratie om je man op een grappige, originele manier in het zonnetje te zetten. 

Een boek vol herinneringen

Wat geef je een man die al alles heeft? Een cadeau hoeft niet per se uit de winkel te komen, het is leuker om zelf iets in elkaar te knutselen. Een 50ste verjaardag betekent dat er in de loop van de jaren vele gebeurtenissen zijn geweest. Koop een mooi, leeg boek en laat vrienden en familie het boek vullen met herinneringen. Voeg enkele van je mooiste en meest gevreesde foto’s toe om het cadeau extra bijzonder te maken. 

Wijnfles met puzzel

Houdt je man van een drankje op tijd en stond? Dan is dit een cadeau voor hem! Voor dit cadeau hoef je geen verpakking te zoeken, de puzzel rond de fles is namelijk de verpakking. Deze fles wijn kan pas gedronken worden als de puzzel is opgelost. Zo ben je er zeker van dat die dure fles wijn niet direct wordt leeggedronken. Zodra de frustraties hoog oplopen, kun je de bijgeleverde oplossing overhandigen. 

Scratch Map

Een reislustige man doe je een plezier met een Scratch Map, een wereldkaart waarop hij de landen die hij gezien heeft kan wegkrassen. De wereldkaart is de perfecte conversation starter. Met één blik op de kaart ziet iedereen welke landen je man al bereisd heeft en welke landen hij nog moet ontdekken. Uiteraard kunnen de spannende verhalen niet achterblijven bij het zien van deze wereldkaart. 

Race op het circuit

Boys will be boys, zelfs als ze 50 jaar worden. Een man doe je altijd een plezier als hij hard mag rijden met mooie auto’s. Reserveer een halve dag en laat hem onder begeleiding van een instructeur enkele uurtjes over een racecircuit scheuren. De ervaring begint in de pitbox, waar je man een basiscursus krijgt. Daarna mag hij zelf plaats nemen achter het stuur. Een belevenis om nooit te vergeten. 

Straatnaambord

Veel bekende mensen krijgen in de winter van hun leven of postuum een straat naar zich vernoemd. Jij kan dit ook voor jouw man doen. Je bedenkt zelf de straatnaam en een ondertitel voor het bord. Het bord bestaat uit plaatstaal en heeft omgevouwen randen. Zo lijkt het net echt. Je kunt het bord in huis of aan de gevel van je huis ophangen. 

Fotopuzzel

Een zelfgemaakte fotopuzzel is ideaal voor de man die van puzzelen houdt. Je zoekt een leuke foto van jullie gezin, familie of vrienden, voegt een inspirerende tekst toe en laat er een puzzel van maken. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. 

Abraham pop

Een levensgrote Abraham pop maakt een 50ste verjaardag helemaal compleet. De poppen met hoed, masker en wandelstok zijn ideaal om je man te verrassen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest