ZC Rubber Onthult Mega Billboards in 4 landen voor Westlake en Arisun Banden Merken

USA-Westlake

ZC Rubber, ’s werelds 10e grootste bandenfabrikant, onthult massieve reclameborden op 4 wereldberoemde locaties in de Verenigde Staten, Australië, Thailand en Duitsland.

De bandenfabrikant zal zijn Arisun- en Westlake Tire-merken laten zien door middel van het uitgestrekte 25-verdiepingen tellende, 15.000 vierkante meter grote LED-scherm rond de American Eagle-winkel als de tweede lancering in het hart van Times Square in New York. Het bedrijf zal ook een gelijktijdige lancering van het reclamebord op het Melbourne Galleria in Melbourne, het Palladium-plein in Bangkok en de Potsdamer Platz in Berlijn uitrollen om een sterkere wereldwijde aanwezigheid te krijgen.

“We zien het als een perfecte gelegenheid om ons wereldwijde merkimago en onze marktwaarde te vergroten. Deze campagne zal wereldwijd miljoenen merkimpressies genereren en Westlake, Arisun, Goodride associëren met enkele van de meest bekende, gevestigde bandenmerken ter wereld”. Zei ZC Rubber.

ZC Rubber bereikte een opwaartse ontwikkeling en handhaafde een gestage groei in 2020, een jaar vol beroering, hoewel. “Aangezien de veiligheid en de waarde de kern van ons succes blijven vormen, zijn we toegewijd aan het verhogen van de R&D-investeringen en de klantenondersteuning om aan de hogere marktvraag te voldoen.  We koesteren onze relatie met onze partners en dealers en hopen hen te helpen hun marktaandeel te vergroten door middel van meer gediversifieerde strategieën voor het komende jaar”.

ZC Rubber behoort tot de Top 10 van wereldwijde bandenbedrijven in 2020 voor het negende achtereenvolgende jaar met een bandenverkoop van 3.585 miljoen USD in 2019. In 2020 ziet het bedrijf “een omzetgroei die zich voortzet”, ondanks de gevolgen van de pandemie.

Over ZC Rubber

Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC-rubber), gevestigd in Hangzhou, China, is de grootste bandenfabrikant in China. Het verkoopt en distribueert een volledig assortiment banden voor personenauto’s, vrachtwagens en bussen, off-the-road banden, industriële banden, landbouwbanden, fietsbanden, motorbanden en ATV-banden naar meer dan 160 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft Westlake, Goodride, Chaoyang, Arisun, Trazano en Yartu bandenmerken om te voldoen aan de diverse behoeften van consumenten wereldwijd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ZC Rubber op www.zc-rubber.com.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest