Case studies van onze klanten

meer bezoekers op uw website

Meer (potentiële) klanten

Voor een rijschool hebben wij ervoor gezorgd dat er 845% meer bezoekers op hun website komen. Dit hebben wij gedaan door onderzoek te doen naar de zoekwoorden waar de doelgroep op zoekt. Vervolgens hebben wij hier webteksten voor geschreven. Daarna hebben wij d.m.v SEO, ervoor gezorgd dat deze pagina's hoger in Google komen, waardoor er meer potentiele klanten op de site komen. Niet alleen het aantal bezoekers maar ook de omzet is exponentieel gestegen.

Hoger in Google

Voor een taxicentrale hebben wij binnen een zeer korte tijd een hoop verschillende zoekwoorden op een hogere positie binnen Google weten te krijgen. Dit zijn zoekwoorden waar onze klant op gevonden wou worden en waar wij zelf een hoop kansen in zagen. De site scoort nu op populaire zoekwoorden hoger dan de concurrenten.

Google ranking resultaten
resultaten

Meer vertoningen

Een taxicentrale had net een eigen site laten bouwen, super mooi natuurlijk! Maar helaas kwamen er geen bezoekers op de website. Wij zijn hard aan de slag gegaan en hebben onder andere een hoop blogs en pagina's geschreven. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met SEO. Het aantal vertoningen is extreem gestegen. Inmiddels al ruim meer dan 2000 per dag.

Mooie resultaten hé?

Onze klanten zijn erg te spreken over de resultaten die wij voor ze hebben behaald. Wilt u ook zulke resultaten bereiken, waardoor u meer mensen kan helpen en meer omzet krijgt? 

Neem dan nu contact op

Of bel ons op 085 047 0551