Case studies van onze klanten

meer bezoekers op uw website

Meer (potentiële) klanten

Voor een rijschool hebben wij ervoor gezorgd dat er 845% meer bezoekers op hun website komen. Dit hebben wij gedaan door onderzoek te doen naar de zoekwoorden waar de doelgroep op zoekt. Vervolgens hebben wij hier webteksten voor geschreven. Daarna hebben wij d.m.v SEO, ervoor gezorgd dat deze pagina's hoger in Google komen, waardoor er meer potentiele klanten op de site komen. Niet alleen het aantal bezoekers maar ook de omzet is exponentieel gestegen.

Hoger in Google

Voor een taxicentrale hebben wij binnen een zeer korte tijd een hoop verschillende zoekwoorden op een hogere positie binnen Google weten te krijgen. Dit zijn zoekwoorden waar onze klant op gevonden wou worden en waar wij zelf een hoop kansen in zagen. De site scoort nu op populaire zoekwoorden hoger dan de concurrenten.

Untitled design (19)Google ranking resultaten
resultaten

Meer vertoningen

Een taxicentrale had net een eigen site laten bouwen, super mooi natuurlijk! Maar helaas kwamen er geen bezoekers op de website. Wij zijn hard aan de slag gegaan en hebben onder andere een hoop blogs en pagina's geschreven. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met SEO. Het aantal vertoningen is extreem gestegen. Inmiddels al ruim meer dan 2000 per dag.

Wat klanten vinden van Albagora

"Ik kan Albagora niet genoeg aanbevelen. Ze zijn ontzettend kundig, creatief en zet alles op alles om hun klanten tevreden te stellen. Ze zijn niet bang om hard te werken, zijn zeer betrouwbaar en hebben originele inzichten.

Hij kan SEO perfect uitleggen aan iemand die er geen ervaring mee heeft, waardoor hij naast het leveren van een geweldige service, ook de klanten meeneemt in de beslissingen.

Ik weet zeker dat ik vaker terug zal komen bij Albagora. Mede door de geweldige persoonlijkheid van de eigenaar en de kwaliteit van service. "

klant Fluent Marketing

K. Louwes

"Tekstbureau Albagora heeft mij meerdere malen voorzien van website teksten, blogs en SEO teksten.
Er wordt altijd snel geleverd en de kwaliteit is altijd op niveau."

F Boonman Smoop

F. Boonman

"Ondanks dat ik een professionele website heb, trok deze toch niet voldoende bezoekers. Vandaar dat ik Albagora heb benaderd voor een SEO analyse.

Binnen enkele dagen heb ik een overzichtelijke en uitgebreide analyse ontvangen. Puntsgewijs is ieder SEO onderdeel door hun onderzocht.

Door kleurgebruik zie je wat al goed is (groen) en waar verbetring mogelijk is (oranje en rood). Tevens wordt aagegeven hoe makkelijk of moeilijk het is de aanpassingen door te voeren. Hierdoor had ik een stappenplan waar ik gelijk mee aan de slag kon.

De eerste verbeteringen kon ik al dezelfde dag doorvoeren!".

 

322 klant van albagora Holland Private Tour

S. Waaijer

"Enthousiaste jongens die je graag van dienst zijn, zeer klantvriendelijk en gaan grondig te werk.".

albagora Kunsthandel Elshout

J. van Den Elshout

"Ik kwam met Albagora in contact omdat ik vragen had over SEO. Albagora was direct bereid om een deel van hun kennis te delen over hoe Google werkt en waar je op moet letten. Ze hebben mij uiteindelijk geholpen om hoger in Google te komen waardoor ik vindbaarder ben voor klanten."

Unknown-7 Keengo

D. van der Sluijs

"Een aantal weken geleden hebben jij en je collega's van Albagora, onderzoek gedaan naar de SEO van ons bedrijf. En ondanks dat wij dachten dat we redelijk up to date waren, bleek uit de analyse toch iets anders.

Wij zijn nu aan het kijken naar alle punten die jullie konden aanwijzen en gaa hier zeker mee bezig.

Mochten wij in de toekomst de SEO werkzaamheden voor onze website laten uitvoeren, dan zullen wij zeker voor jullie kiezen. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor alle werkzaamheden en hulp hierin.".

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.43.40 Bouw en Klusbedrijf van der Waard

C. van der Waard

"Door de goede verhalen die ik hoorde ben ik bij Albagora terecht gekomen. Albagora heeft voor mijn website een SEO-analyse uitgevoerd. Het was een zeer overzichtelijke analyse.

De tips in de analyse zijn eenvoudig uitgelegd, waardoor het makkelijk wordt om ze op te volgen.

Daarnaast hebben ze ook aangeboden om mij hierin verder te helpen. De hulp van Albagora was erg netjes en vriendelijk. Ook mooi om te zien hoe zij op deze manier andere ondernemers helpen.".

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.34.13 Jeroen Davids Sport Psycholoog

J. Davids

"Albagora heeft op mijn verzoek, een zeer accuraat onderzoek gedaan om te zien hoe mijn webshop hoger in Google kan komen. Ik ben ontzettend tevreden met de gedetailleerde analyse.

In de toekomst zal ik mij weer wenden tot Albagora voor meer hulp met de website en vindbaarheid in Google. Heel erg bedankt voor de goede service.".

 

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.41.48 123 Kinderfietsjes

S. Kartoredjo

Mooie resultaten hé?

Onze klanten zijn erg te spreken over de resultaten die wij voor ze hebben behaald. Wilt u ook zulke resultaten bereiken, waardoor u meer mensen kan helpen en meer omzet krijgt? 

Neem dan nu contact op

Of bel ons op 06 48405530