Content Marketing

Goede content marketing kan het verschil maken, of resultaat gaat hebben met uw bedrijf. Of niet. Hoe past u precies content marketing toe, zodat u meer nieuwe klanten krijgt? Tekstbureau Albagora kan u daarbij helpen.

Klik hieronder voor uw eerste stap naar goede content, of lees hieronder meer over content marketing.

Waarom Tekstbureau Albagora

    • Content marketing gericht op uw doelgroep

    • Heldere taal, no nonsense

    • Loyale partner voor de lange termijn

    • Transparante tarieven

    • Hoog kennisniveau

Al tientallen bedrijven gingen u voor. Bekijk hier de resultaten →

logo 1 klant albagora
Klant Albagora 3
Logo klant 2
logo 3 klant albagora

"Tekstbureau Albagora heeft mij meerdere malen voorzien van website teksten, blogs en SEO teksten. Er wordt altijd snel geleverd en de kwaliteit is altijd op niveau." 

 

.

F Boonman

F. Boonman

Directeur

"Ik kan Tekstbureau Albagora niet genoeg aanbevelen. Het team van Albagora is ontzettend kundig en zet alles op alles om zijn klanten tevreden te stellen.

Naast de goede content, neemt hij ook de klanten mee in de beslissingen. Ik weet zeker dat ik vaker zal terugkomen bij Albagora."

klant

K. Louwes

Online Marketeer / Eigenaresse

Vragen over content marketing?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw content marketing vragen.

Naam:

E-mail:

Bericht:

Wat is de definitie van content marketing?

Wat is content marketing nou eigenlijk? Content marketing is een marketingstrategie waarbij wordt onderzocht naar welke informatie uw doelgroep precies op zoek is. Vervolgens wordt er ingespeeld op deze behoefte, door content te creëren die goed aansluit bij uw (potentiële) klant verder kan helpen. Dit doet u via een doordachte mix van on- en offline middelen en (social) media De doelgroep waaraan u uw producten of diensten wil aanbieden. Dit is mede de definitie die Moz hieraan geeft.

Wanneer u business 2 business content marketing goed inzet, kunt u een hoop problemen van uw potentiële klanten kunt oplossen. Een prospect (of uw potentiële klant), heeft gemiddeld ongeveer 7 contact momenten nodig voordat hij / zij overgaat tot aankoop.

Wij zijn vaak dat bedrijven er nogal tegen het maken van content opzien. Er gaat immers een hoop tijd in zitten. Toch is het creeeren van content erg belangrijk. U kunt hiermee andere mensen helpen. U kunt uw doelgroep namelijk tips geven om bijvoorbeeld te voorkomen dat ze tegen struikelblokken aanlopen. Soms wordt ook gedacht dat content creatie helemaal niet zo belangrijk is. Dit is echter een misverstand. Zonder content kan een website namelijk niet bestaan. En het design van uw website valt namelijk niet het verschil te maken met uw concurrenten. De websites van de meeste concurrenten ziet er namelijk al goed uit. Content is het enige wat belangrijker is als uw website op zichzelf.

Uw doelgroep is actief op zoek naar goede informatie

Zowel consumenten als bedrijven zijn actief op zoek naar goede informatie. De bron is hierbij minder belangrijk dan de content zelf. Als de informatie maar duidelijk en relevant is. Wilt u dat uw content door veel mensen wordt bekeken? Dan dient deze van hoge kwaliteit en vereist dit een professionele aanpak. Uw concurrenten doen namelijk ook hun best, om zo goed mogelijk te scoren door middel van content marketing.

Het promoten van uw product staat dus niet centraal binnen content marketing. Het gaat om de communicatie met uw klant en het inspelen op hun behoefte. Wij van Tekstbureau Albagora, zijn hierin gespecliaisseerd. Wij kunnen content voor op uw website maken waarbij u uw klanten doorlopend voorziet van waardevolle informatie. Zo leert hij / zij uw bedrijf kennen en dit bouwt een vertrouwensband op.

Het opbouwen van een vertrouwensband en autoriteit is erg belangrijk. Als uw doelgroep zoekt naar bepaalde info en alsmaar bij u terecht komt. Dan wordt u een autoriteit op uw vakgebied, in de ogen van uw doelgroep. Klanten komen dan niet naar uw concurrenten, maar naar u.

Uw klant binden met content

Door het gebruik van internet zijn mensen beter geïnformeerd dan ooit. Ze zoeken voortdurend naar informatie en bepalen zelf welke informatie nuttig voor hun is. Het gebruikt van traditionele media kanalen is steeds minder nodig om uw boodschap te verspreiden. Er wordt meer waarde gehecht aan online, omdat hier ook een conversatie kan worden gestart en meningen / ervaringen kunnen worden gedeeld over bedrijven en organisaties.

Bedrijven die online klanten aan zich weet te binden, 'wint'. De enige manier hoe u dit kunt realiseren voor uw bedrijf is door professionele website teksten te laten schrijven. Content die zorgt voor communicatie, tussen uw bedrijf en uw klanten.

Interesse om dit ook voor uw bedrijf te realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het maken van een gepersonaliseerd content/SEO plan om zo meer klanten te binden.

Wat levert content marketing precies op?

Over de Return On Investment (ROI) van content marketing, wordt veel gesproken en gediscussieerd. Experts zijn het veelal oneens over welke ROI u kunt verwachten en hoe u dit het beste kunt berekenen. Wij zijn van mening dat alles wat u doet, moet resulteren in meer omzet / winst. Afhankelijk van de fase van de Customer Journey, waar u uw content voor heeft afgestemd kunt u er vanuit gaan dat u bepaalde opbrengsten kunt verwachten. Het is wel belangrijk om van tevoren doelen te stellen.

Content marketing en SEO

Bij een goed werkende marketing strategie gaan SEO en content marketing hand in hand. Het bieden van professionele content, zowel op uw website als op de website van derden (door bijvoorbeeld guest posting & blog comments) draagt bij aan een betere vindbaarheid van uw website. Wij van Tekstbureau Albagora kunnen dit ook voor uw website doen, door deze te SEO optimaliseren. Wij kijken dan zowel naar de on-page SEO factoren, als de off-page SEO factoren.

Teksten worden bij ons geschreven met de wensen van uw doelgroep in het achterhoofd, maar wij kijken ook vooral dat uw webteksten SEO vriendelijk zijn. Door bijvoorbeeld het verwerken van de belangrijke key-words in uw tekst en rekening te houden met de leesbaarheid van uw tekst, in de ogen van Google.
Uit verschillende onderzoeken is dan ook gebleken dat er een relatie zit tussen de hoeveelheid content op een website en het aantal leads dat de website genereert. Het klinkt wat platvloers, maar meer content betekent nou eenmaal meer leads. Wel is het hierbij zo dat de kwaliteit van de content goed moet zijn. Uw bezoekers moeten namelijk wel geboeid zijn om uw teksten te lezen.

Uw content marketing partner in Nederland en België

Tekstbureau Albagora is gespecialiseerd op het gebied van content marketing. Wij doen niet alleen aan content marketing. Wij zijn ook actief bezig met SEO en het schrijven van webteksten voor onze klanten. Door deze 2 marketing strategieën te combineren, kunt u op de lange termijn een constante stroom aan nieuwe klanten krijgen. Laat ons u hierbij helpen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

 

Goede content marketing voor uw bedrijf?

Onze klanten zijn erg te spreken over de resultaten die wij voor ze hebben behaald. Wilt u ook zulke resultaten bereiken, waardoor u meer mensen kan helpen en meer omzet? 

Neem dan nu contact op

Of bel ons op 06 48405530