Over ons team

Tekstbureau Albagora bestaat momenteel uit een team van 2 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van copywriting en SEO en is groeiend. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ervaren freelancers die wij in kunnen zetten bij specialistische werkzaamheden. 

Doordat ons tesktbureau kleinschalig is en niet te maken heeft met een 'management laag', zijn de prijzen die wij hanteren erg betaalbaar. Zowel voor de beginnende ondernemer die net gestart is, als multinationals en overheidsinstellingen. 

In ons proces gaan wij van het bepalen van een strategie, tot de uitvoering ervan. Zowel in Nederland als internationaal. Door onze gedrevenheid en hoog kennisniveau weten wij voor al onze klanten een passende oplossing op hun problemen te vinden. Zo bouwen wij een duurzame relatie op, waar u en uw klanten beter van worden.

Onze missie en visie

De technologie veranderd sneller dan ooit te voren. Waar het voorheen generaties duurde voordat er iets nieuws werd geïntroduceerd, gebeurd dit nu binnen enkele minuten. Uzelf en uw bedrijf hierop aanpassen kan misschien 'spannend' zijn. Maar wij krijgen daar energie van!

Wij van Tekstbureau Albagora geloven namelijk in de kracht van meebewegen. Als u namelijk op het juiste moment op ontwikkelingen inspeelt kunt u optimaal rendement behalen. 

Julien Hilgeman

Julien

Eigenaar / SEO specialist
Tekstschrijver Finn

Finn

(SEO) Tekstschrijver
Sven

Sven

Tekstschrijver
Adian

Adian

Accountmanager