SEO Analyse

Met een goede SEO analyse, weet u precies hoe uw website ervoor staat, onder andere qua prestaties. En wat u precies kunt doen om uw website te verbeteren op veel verschillende aspecten zoals: beveiliging, site structuur, snelheid, content en nog veel meer!

Aan de hand van zo'n analyse kunt u zelf aan de slag gaan om uw site structureel te verbeteren, of dit uitbesteden aan een professional zoals Tekstbureau Albagora.

Waarom Tekstbureau Albagora?

 • Een uitgebreide analyse van 30 - 40 pagina's, niet een simpel uitdraaitje
 • Verbeterpunten zijn meteen toepasbaar
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante tarieven
 • Hoog kennisniveau

Al tientallen bedrijven gingen u voor. Bekijk hier de resultaten →

logo 1 klant albagora
Klant Albagora 3
Logo klant 2
logo 3 klant albagora

"Ik kwam met Julien in contact omdat ik vragen had over SEO. Julien was direct bereid om een deel van zijn kennis te delen over hoe Google werkt en waar je op moet letten. Hij heeft mij uiteindelijk geholpen om hoger in Google te komen waardoor ik vindbaarder ben voor klanten."

 

Unknown-7

D. Sluis

Ondernemer

"Albagora heeft op mijn verzoek, een zeer accuraat onderzoek gedaan om te zien hoe mijn webshop hoger in Google kan komen.  In de toekomst zal ik mij weer wenden tot Albagora voor meer hulp met de website en vindbaarheid in Google. Heel erg bedankt voor de goede service.".

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.41.48

S. Kartoredjo

Eigenaresse

Vragen over SEO?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al SEO vragen.

Naam:

E-mail:

Bericht:

Een SEO analyse laten uitvoeren?

Een SEO analyse brengt u op de hoogte van de vindbaarheid van uw website. Daarnaast kunt u met een goede SEO analyse, precies in kaart brengen wat er nog aan uw site ontbreekt of waar u nog kansen laat liggen. Zo'n analyse is ook handig wanneer u bijvoorbeeld niet met SEO bezig bent, maar uw focus ligt op adverteren.

Bepaalde zaken die u door een SEO audit te weten komt, zorgen er namelijk ook voor dat u weet hoe uw website gebruiksvriendlijker kan worden. Denk hierbij aan site snelheid.
We zetten bij het uitvoeren van zo'n onderzoek verschillende onderdelen op een rij. Het gebruik van verschillende tools is hierin essentieel, om zo tot een goede SEO analyse te komen.

Hoe betrouwbaar is een SEO audit?

Maar hoe betrouwbaar is zo'n SEO audit, vraagt u zich waarschijnlijk af.
De betrouwbaarheid van het onderzoek hangt erg af van de manier hoe dit wordt uitgevoerd.
Er zijn op het internet namelijk een heleboel tools waarmee u met 1 klik op de knop, gratis een analyse kan uitvoeren. Dit is natuurlijk erg makkelijk en ook erg snel, maar helaas zijn deze tools niet altijd even accuraat. Meestal kunt u maar 1 waarde achterhalen, bijvoorbeeld Trust Flow.


Daarom hebben maken wij gebruik van verschillende tools wanneer wij een SEO analyse uitvoeren. Deze tools helpen bijvoorbeeld om de huidige technische staat van uw website in kaart te brengen. Of om te zien welke externe sites naar u verwijzen (backlinks). Ze kunnen ook aangeven wat de kwaliteit van deze links is.


Er bestaan verschillende behulpzame tools die nuttig zijn bij het uitvoeren van een SEO analyse. Wij zorgen ervoor dat wij bij een SEO audit, de beste tools gebruiken en voor u een beeld schetsen wat de status is van uw website. Wij zorgen dat u een helder overzicht krijgt van hoe uw website ervoor staat. Wij maken dit ook makkelijk te begrijpen als u geen kennis heeft van online marketing of SEO.


Klik hier voor uw SEO onderzoek te laten uitvoeren

De onderdelen van onze SEO analyse

Het daadwerkelijke SEO onderzoek dat wij uitvoeren bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst kijken wij naar uw homepage, hoe de teksten zijn geschreven en of u de juiste tags gebruikt. Niets is namelijk belangrijker dan de eerste indruk die u achterlaat.
Vervolgens kijken wij naar de volgende zaken, bij het uitvoeren van een SEO analyse:

 • De content op uw website
 • Indexatie
 • Mobiele bruikbaarheid
 • Veiligheid
 • Snelheid en prestatie
 • Uw domein
 • Backlinks
 • Gestructureerde data
 • Interne en externe links
 • Techinsche website structuur
 • Branding
 • Verkeer naar uw website
 • Lokale prestatie
 • Social Media gebruik
 • SEO metrics (TF, DR, DA)

De combinatie van deze elementen zorgt voor een grondige SEO analyse. Als wij naar de bovengenoemde punten kijken, weten wij precies hoe uw site ervoor staat en wat u moet doen om groei te realiseren.

De diverse elementen spelen allemaal op elkaar in. Dit biedt de juiste basis voor een plan om de vindbaarheid te verbeteren, waarbij we u zowel kunnen ondersteunen tijdens de implementatie als waarover we vervolgens kunnen adviseren. U kunt het natuurlijk ook volledig uitbesteden

Een ervaren tekstbureau inschakelen voor uw SEO analyse

Wij bieden de meest uitgebreide en beknopte SEO analyse van Nederland en België die alle informatie bevat die u ooit nodig zult hebben, om uw website te verbeteren.

Wilt u een duidelijke SEO analyse op basis van onderzoek en feiten?

Laat ons uw website analyseren, zodat u precies weet hoe u ervoor staat en wat u kunt verbeteren!

Neem direct contact op

Of bel ons op 06 48405530