SEO

Heeft u een top website, uw online advertising kanalen onder controle, maar u wilt stoppen met het besteden van geld aan adverteren? Dan moet u serieus aan de slag met uw SEO. Hier kunt u echt het verschil in maken ten opzichte van uw concurrrenten. Behalve optimale vindbaarheid bent u straks ook verzekerd van meer en waardevoller bezoeker, een hogere converise en meer omzet.

Waarom Tekstbureau Albagora:

  • Eigentijds Full funnel SEO aanpak
  • Ervaring met elk CMS (WordPress, Magento etc.)
  • Specialist in zowel technische- als on/ offpage SEO
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante tarieven
  • Hoog kennisniveau

Al tientallen bedrijven gingen u voor. Bekijk hier de resultaten →

SEO
Logo klant 2
Klant Albagora 3
logo 3 klant albagora

"Ik kwam met Julien in contact omdat ik vragen had over SEO. Julien was direct bereid om een deel van zijn kennis te delen over hoe Google werkt en waar je op moet letten. Hij heeft mij uiteindelijk geholpen om hoger in Google te komen waardoor ik vindbaarder ben voor klanten."

 

Unknown-7

D. Sluis

Ondernemer

"Albagora heeft op mijn verzoek, een zeer accuraat onderzoek gedaan om te zien hoe mijn webshop hoger in Google kan komen.  In de toekomst zal ik mij weer wenden tot Albagora voor meer hulp met de website en vindbaarheid in Google. Heel erg bedankt voor de goede service.".

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.41.48

S. Kartoredjo

Eigenaresse

Vragen over SEO?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al SEO vragen.

Naam:

E-mail:

Bericht:

SEO

Wist u dat gemiddeld 80% van uw website bezoekers u vinden door het gebruik van zoekmachines zoals Google? Of u nu een webshop heeft, of diensten levert. Uw website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is de beste manier om meer verkeer op uw website te krijgen.

Meer bezoekers op uw website met SEO

De enige manier om goed te scoren in zoekmachines, is door hier continu aan te blijven werken. Wanneer u namelijk stopt met het maken van nieuwe goede content en geen inkomende links meer krijgt van autoritaire sites dan zal al gauw het resultaat wegvallen. Dit is vooral in het beginstadium, als uw website nog niet autoritair is. En dat is natuurlijk zonde! Daarnaast kost het veel tijd en heeft u veel vakkennis nodig. Gelukkig zijn er genoeg SEO specialisten die deze werkzaamheden voor u kunnen overnemen en uitvoeren.

Bij Tekstbureau Albagora hebben wij namelijk genoeg specialistische kennis in huis, om uw website te laten scoren in de zoekmachines. Wij zijn een team van SEO specialisten die dag in dag uit, niets anders doen dan websites analyseren en verbeteren. Maar wat verder precies de voordelen zijn van SEO uitbesteden? Dat leggen wij hieronder uit.

Wat is SEO precies?

Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachine wordt ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Wanneer u dit op een juiste manier inzet, zorgt dit ervoor dat uw website structureel beter vindbaar is en dat u wordt gezien als autoriteit in uw branche. Dit gebeurd op een organische (niet betaalde) manier. Vergeleken met bijvoorbeeld adverteren, wat wel betaald is.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van verschillende zaken. Denk hierbij aan onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van technische zaken rondom uw site. Wanneer u dit goed aanpakt, zorgt dit ervoor dat het algoritme van Google, uw website een hogere kwaliteitsscore toekent. Dit heeft tot gevolg dat uw website beter in de zoekmachines zichtbaar zal zijn. Wat weer zorgt voor meer website bezoekers.

SEO optimalisatie onderzoek

Heeft u al een lopende SEO campagne of heeft u zelf al een SEO analyse gedaan, dan is een SEO optimalisatie onderzoek meestal niet nodig. In alle andere gevallen raden wij altijd aan om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren / uit te besteden.

Een strategisch onderzoek is namelijk altijd de eerste zet. Als u namelijk niet weet op welke zoekwoorden u het beste kan worden gevonden dan kunt u daar ook geen gerichte content over schrijven. Wij van Tekstbureau Albagora doen daarom eerst altijd een onderzoek naar de meest geschrikte zoekwoorden voor uw website. Zowel zoekwoorden met een informatief, transactioneeel als een navigerend doel.

SEO webteksten

Nadat precies duidelijk is op welke zoektermen u uw content het beste kan richten, is de volgende stap om goede content te schrijven. Met deze content spreekt u uw bezoeker aan. U schrijft uw content dan ook altijd voor uw bezoeker en niet voor de zoekmachine. Ons tekstbureau is gespecialiseerd is het schrijven van website teksten. Om hier meer over te weten, zie onze pagina over website teksten laten schrijven.

Linkbuilding

Nadat u goede content heeft, kunt u dit versterken door het verkrijgen van backlinks met een hoge autoriteit. (Back) links, zijn verwijzingen vanaf andere sites naar uw website. Hoe relevanter deze verwijzingen zijn hoe meer impact dit kan hebben. Daarnaast gaat het ook om de autoriteit van de website, gebaseerd op onder andere Trust Flow en Domain Authority.

Technische SEO

Technische SEO ligt eigenlijk in het verlengde van de bovengenoemde zaken. Het is de basis. Wanneer uw website technisch niet goed in elkaar zit, dan zal u nooit optimaal resultaat zien. Er zijn heel veel dingen die binnen technische SEO vallen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste website structuur en beveiliging en alles wat ervoor zorgt dat Google uw website foutloos kan lezen en er geen waarde verloren gaat.

Google mijn bedrijf (lokale SEO)

Geen zoeker heeft er wat aan als hij / zij bijvoorbeeld een rijschool zoekt en terecht komt op een pagina van een bedrijf dat 300 kilometer verderop zit. Daarom is Google mijn bedrijf zo belangrijk.

Let op wat uw concurrenten doen

Voordat u met SEO begint, is het belangrijk om te bekijken wie online precies uw concurrenten zijn en welke strategie u kan inzetten om hoger in de zoekresultaten te komen dan hun of om marktleider te worden.

Het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren (SEA)

Uw website beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten van zoekmachines kunt u op 2 manieren doen. Dit kan door SEO of SEA (Google ads). Zoals we hierboven zeiden, heeft SEO als doel om uw website hoger in de organische zoekresultaten te laten verschijnen.

SEA staat voor search engine advertising. Dit is een vorm van adverteren waardoor u gelijk hoog in de zoekresultaten verschijnt (met betaalde advertenties). Hier ligt dan ook het grote verschil. Als u namelijk stopt met het spenderen van geld aan ads, dan zullen de resultaten ook direct terugvallen. Ook als het advertentiebudget op is.

SEO zorgt als langetermjjnstrategie voor langdurige en constante resultaten, wanneer dit goed wordt ingezet .

Starten met SEO: wat kunt u verwachten?

Wanneer we de voorgestelde optimsalisatiestrategie met u hebben afgestemd, zal 1 van onze SEO specialisten contact met u opnemen nadat wij de eerste analyses hebben gemaakt. Wij bespreken met u welke stappen wij gaan zetten en gaan daar vervolgens direct mee aan de slag.

Wij verbeteren uw site zowel op het gebied van: technische SEO, on page en off page SEO omdat wij het maximale resultaat willen behalen. Gedurende het proces van het verbeteren van de vindbaarheid wordt u strucutreel op de hoogte gehouden van: de verrichte werkzaamheden, de planning en de inmiddels behaalde resultaten.

Wij willen namelijk dat onze klanten goed op de hoogte zijn van de werkzaamheden die wij voor hen verrichten. Zodat u weet hoe het ervoor staat.

Waarom u zoekmachine optimalisatie nodig heeft

U denkt misschien, waarom heb ik zoekmachine optimalisatie nodig? Google beoordeelt websites op meer dan 200 factoren om te bepalen op welke plek uw website in de zoekresultaten komt. Welke producten of diensten u ook verkoopt. U heeft zoekmachine optimalisatie nodig als u online optimaal resultaat wil behalen.

Wij van Tekstbureau Albagora optimaliseren zowel lokale, landelijke als internationale zoekwoorden. Om succesvol te zijn in zoekmachien optimalisatie, in welke branche dan ook, moet u voorop blijven lopen en is kennis van essentieel belang om altijd uw concurrenten voor te zijn.

Wanneer u met zoekmachine optimalisatie bezig bent maar eigenlijk niet precies weet wat u doet, dan is de kans vrij groot dat u meer schade aanricht dan dat het een positief effect heeft. U moet weten wat de spelregels zijn van Google en hoe u resultaat kan behalen zonder u niet aan de regels te houden en een penalty te krijgen (waardoor uw website compleet uit de zoekresultaten kan verdwijnen).

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO bureau

Zoekmachine optimalisatie is dus niet zo simpel als het misschien lijkt. Het vereist een hoop kennis en kost een hoop tijd. Omdat het meestal een vrij grote investering is om hoogwaardige backlinks te krijgen en zuivere content te schrijven is het meestal niet goedkoop. Als u bedenkt wat SEO kan opleveren dan is het de investering meer dan waard.

Wilt u hoger in Google komen dan uw concurrenten?

Laat uw website SEO optimaliseren, zodat u meer tevreden bezoekers en klanten krijgt.