Tekstschrijver nodig?

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die de teksten van uw website voor u schrijft? Dan kan Tekstbureau Albagora daarbij helpen. Wij schrijven verschillende website teksten, van blogs tot SEO teksten waardoor u beter gevonden wordt in Google.
Interesse om een ervaren tekstschrijver in te schakelen?

Waarom Tekstbureau Albagora

  • Teksten gericht op uw doelgroep
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante tarieven
  • Hoog kennisniveau

Al tientallen bedrijven gingen u voor. Bekijk hier de resultaten →

logo 1 klant albagora
SEO
logo 3 klant albagora
logo 4 klant albagora

"Tekstbureau Albagora heeft mij meerdere malen voorzien van website teksten, blogs en SEO teksten. Er wordt altijd snel geleverd en de kwaliteit is altijd op niveau." 

 

.

F Boonman

F. Boonman

Directeur

"Ik kan Tekstbureau Albagora niet genoeg aanbevelen. Het team van Albagora is ontzettend kundig en zet alles op alles om zijn klanten tevreden te stellen.

Naast de goede content, neemt hij ook de klanten mee in de beslissingen. Ik weet zeker dat ik vaker zal terugkomen bij Albagora."

klant

K. Louwes

Online Marketeer / Eigenaresse

Vragen aan onze tekstschrijvers?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw vragen over webteksten en content.

Naam:

E-mail:

Bericht:

Laat goede website teksten schrijven

Als u een website heeft, dan heeft u natuurlijk ook goede website teksten nodig, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Want waar begint u en welke website teksten heeft u nodig? Wees gerust, wij leggen het uit.Er zijn namelijk een hoop verschillende soort website teksten, van homepage teksten tot blogs.

Als u een website heeft waar u nog geen content op heeft staan, dan is het beste om te beginnen met website teksten op uw homepage of landingspagina. De pagina waarop uw website bezoekers binnenkomen en u ze een actie kan laten nemen.Dat u uw  bezoekers op uw dienstnepagina de keuze geeft uit verschillende diensten. Met een goede en duidelijke tekst zorgt u ervoor dat uw bezoeker begrijpt wat u te bieden heeft en kunt aanzetten tot actie. Of bij een webshop bijvoorbeeld binnen uw webshop een keuze kunnen maken voor het juiste product. Bijvoorbeeld de keuze tussen.

Wat kan een tekstschrijver voor u betekenen?

Wanneer u zelf uw focus wil verleggen en niet de tijd en moeite in het schrijven van uw content wil stoppen dan is het slim om dit uit te besteden aan een professionele tekstschrijver. U hoeft dan zelf niet meer om te kijken naar het schrijven van webteksten en u kunt zich richten op hetgeen wat u echt graag wilt doen als ondernemer.

Verder kunt u er zeker van zijn dat uw teksten bijdragen aan meer resultaat, als u ze laat schrijven door de tekstschrijvers van Tekstbureau Albagora. Wij schrijven namelijk al onze teksten specifiek gericht voor uw doelgroep. Voordat onze tekstschrijvers aan de gang gaan met het schrijven van content, doen wij altijd onderzoek naar uw doelgroep. Hoe wordt uw doelgroep het liefst aangesproken en welke manier van schrijven zorgt ervoor dat ze bij u iets kopen of een offerte opvragen? Wij zoeken het uit en passen het toe.

Schrijf duidelijke webteksten en overtuig uw klanten

Ondanks dat zoekmachine optimalisatie, erg belangrijk is. Moeten uw website teksten altijd geschreven worden met uw (potentiële) klant als uitgangspunt. De verleiding is meestal groot om uzelf als uitgangspunt te nemen in het schrijven van teksten, maar dat is toch niet altijd slim om te doen.

U weet vast en zeker meer van het product of dienst die u aanbiedt. Heel positief natuurlijk! zo kan u echt laten weten hoeveel ervaring u heeft. Maar dit kan er soms ook voor zorgen dat u juist meer jargon gaat gebruiken en uw bezoeker verliest. En dat is heel erg zonde.

Daarnaast moet u zoekmachine optimalisatie ook niet vergeten. Door uw teksten op een juiste manier in te richten, wordt u beter gevonden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Hier hebben we het hieronder verder over.

Informeer uw doelgroep met blogs

Bloggen heeft verschillende functies en is voor elke website nuttig. Of u zich nou focust op B2B of levert aan consumenten. Voor webshops maar ook voor non profit organisaties. Met bloggen kunt u namelijk het vertrouwen van doelgroep winnen en uzelf als autoriteit binnen uw branche neerzetten. Wanneer uw klanten puur op zoek zijn naar informatie om een probleem te op te lossen, dan willen ze niet wat ze belast worden met een verkooppraatje maar ze willen geholpen worden.

Blogs zijn hier het ultieme middel voor. U kunt uw klanten namelijk helpen door blogs te schrijven die gericht zijn op te de problemen die uw klanten hebben. Als  u ze hierbij helpt dan zullen uw klanten dit waarderen en u zult brand awareness opbouwen. Uit onderzoek is het namelijk ook gebleken dat er gemiddeld 6 tot 8 contactmomenten nodig zijn voordat uw klant overgaat tot aankoop. Blogs zijn het perfecte middel voor meerdere contactpunten met uw prospect, waardoor zij eerder zullen overgaan tot aankoop.

Tekstschrijver met SEO als basis

Bij het schrijven van website teksten nemen wij onze tekstschrijvers  SEO altijd als uitgangspunt. Dit zorgt er namelijk voor dat uw teksten beter scoren in de zoekmachine. Ook wanneer u niet met SEO bezig bent, maar alleen met bijvoorbeeld Facebook Ads of Google Advertenties dan is dit alsnog verstand om te gebruiken.

SEO teksten hebben als doel om u hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen van zoekmachines. Hoe hoger u komt moet het woord waar mensen op zoeken (een zoekwoord), hoe meer bezoekers naar uw website. SEO copywriters, schrijven uw tekst zodat hij aan bepaalde eisen voldoet zodat u hoger in google kan komen.  U kunt SEO teksten laten schrijven door een tekstbureau zoals tekstbureau Albagora.

Website teksten laten redigeren door een tekstschrijver

Als u al website teksten en een blog heeft die u vaak bijhoudt, dan is het natuurlijk niet nodig om alles te verwijderen en opnieuw te schrijven.Wanneer u echter nog niet het gewenste resultaat behaald met uw webteksten, dan kan redigeren de oplossing zijn. Wij kunnen kijken wat er nog ontbreekt aan uw website teksten of content en dit vervolgens in overleg, aanpassen en verbeteren.

Wanneer wij teksten redigeren voor klanten, dan doen wij dat meestal omdat de website teksten nog niet geoptimaliseerd voor Google. Wilt u dat uw pagina's hoger komen in Google. Dan is het optimaliseren van 'on page SEO' wel één van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Bij oude blogs die u op uw site heeft staan, dan kan het slim zijn om hier wat aanpassingen in te maken en tekst toe te voegen. Om ze vervolgens opnieuw te indexeren met Search Console. Zou brengt u oude blogs weer tot leven en komen ze hoger in Google.

Tekstschrijver nodig?

Het schrijven van website teksten, is dus niet zo simpel als het lijkt. Het vereist een hoop expertise en het kost een hoop tijd. Omdat onze tekstschrijvers erg zorgvuldig te werk moeten gaan is het meestal niet goedkoop. Als u bedenkt wat een goede blogs u op kunnen leveren, dan is het de investering meer dan waard. Hier vind u meer informatie over de tarieven die wij hanteren. Op basis van jaren lange ervaring en SEO kennis. 

Kijk op onze case studie pagina om te zien welke resultaten wij al voor onze klanten hebben behaald. Wij zijn in geheel Nederland en België actief, binnen het vlaamse taalgebied.

Laat ons de juiste woorden schrijven. Zo krijg jij meer tevreden klanten.

Neem contact op

Of bel ons op 085 047 0551

Wat kost een tekstschrijver? 

De tarieven die tekstschrijvers rekenen kunnen nogal verschillen. De prijzen lopen uitéén van €25 tot 140. In Amerika zijn er ook tekschrijvers die $1000 + per uur rekenen. Wij rekenen momenteel 50 euro per uur. 

Wat is een SEO tekstschrijver? 

Een SEO tekstschrijver is iemand die teksten schrijft met SEO als uitgangspunt. Dit zorgt ervoor dat de teksten goed scoren in zoekmachines zoals Google.

https://www.smoop.nl/blog/google-to-stop-supporting-noindex-directive-in-robots-txt/

Hoe word je tekstschrijver? 

Er is geen specifieke opleiding om tekstschrijver te worden. Een HBO studie in de richting van taal en communicatie is zeker wel iets wat van pas kan komen, maar is geen vereiste. Vooral het gevoel voor taal is belangrijk. Verder zijn er verschillende cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden.

Wat is een freelance tekstschrijver?

Een freelance tekstschrijver is iemand die niet in loondienst werkt en werkt zonder 'baas'. De opdrachten kunnen zeer verschillend zijn, het kan varieren in het schrijven van blogs, website teksten of stukjes tekst voor advertenties en landingspagina's.