Webteksten

Tekstbureau Albagora is een tekstbureau dat is gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Wij bieden een persoonlijke service en schrijven teksten die resultaat opleveren. Bovendien hoeft u zelf geen tijd meer te spenderen aan het schrijven van teksten. Hieronder een overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van teksten schrijven:

Voor welke soort webteksten kunt u bij ons terecht?

Wij bieden als tekstbureau diverse diensten aan. Hierbij rekenen we een zeer net tarief. Vooral gekeken naar wat onze diensten uw bedrijf kunnen opleveren. Wij schrijven verschillende soorten webteksten voor bedrijven. Van productteksten tot landingspagina’s en nog veel meer! Wij zijn ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en content marketing. Hieronder leest u welke soorten teksten wij voor u kunnen schrijven:

Website teksten

Een website zonder tekst is eigenlijk ondenkbaar. Vooral vandaag de dag. Als u geen goede website teksten heeft, dan zal u nooit veel bezoekers aantrekken. Met de juiste inzet hiervan, zorgt u dat u uw doelgroep geeft wat zij willen. Namelijk de juiste informatie waarmee u hun echt informeert en vervolgens kan omzetten als klant.

SEO teksten

Succesvolle SEO teksten hebben als doel om u hoger in Google te laten komen. Voor het schrijven van een goede SEO tekst is een zoekwoorden-onderzoek essentieel. Als u namelijk weet waar uw doelgroep op zoekt, dan kunnen er vervolgens teksten worden geschreven die veel bezoekers krijgen.

Blogs laten schrijven

Het hebben van een website is niet meer genoeg om potentiële klanten op uw website te laten komen. Blogs zijn één van de beste manieren om nieuwe bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten aan te trekken. Bovendien kunt u zich als autoriteit in uw branche uiten en het vertrouwen van uw klanten te winnen. Waardoor ze niet naar uw concurrent gaan maar naar u.

Landingspagina laten schrijven

Een landingspagina is een pagina waar uw bezoekers op landen. Dit kan een pagina zijn waar u via een blog artikel, advertenties of bijvoorbeeld social media campagne naar verwijst. Dit is een pagina die ervoor dient om uw doelgroep te overtuigen en te converteren. Een erg belangrijke pagina dus!

Content Marketing

Content is king, wordt vaak gezegd en dat is juist. Wanneer u content marketing op de juiste manier inzet, dan kunt u uw doelgroep beter aanspreken en heeft u meer bereik. Onder content marketing hoeft u niet alleen webteksten te verstaan, maar ook content voor op social media of voor in een advertorial.