SEO teksten laten schrijven

Succesvolle  SEO teksten hebben als doel om u hoger in de google rankings te laten komen. ontstaan uit de passie voor woorden. Maar hebben als basis dat ze voor u zorgen voor meer bezoekers, blije klanten en omzet. Interesse in goed geschreven SEO teksten?

Waarom Tekstbureau Albagora:

  • Eigentijds Full funnel SEO aanpak
  • Website teksten waardoor u beter wordt gevonden
  • Ervaring met elk CMS (WordPress, Magento etc.)
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante tarieven
  • Hoog kennisniveau

Al tientallen bedrijven gingen u voor. Bekijk hier de resultaten →

logo 1 klant albagora
SEO
logo 3 klant albagora
logo 4 klant albagora

"Ik kwam met Julien in contact omdat ik vragen had over SEO. Julien was direct bereid om een deel van zijn kennis te delen over hoe Google werkt en waar je op moet letten. Hij heeft mij uiteindelijk geholpen om hoger in Google te komen waardoor ik vindbaarder ben voor klanten."

 

Unknown-7

D. Sluis

Ondernemer

"Albagora heeft op mijn verzoek, een zeer accuraat onderzoek gedaan om te zien hoe mijn webshop hoger in Google kan komen.  In de toekomst zal ik mij weer wenden tot Albagora voor meer hulp met de website en vindbaarheid in Google. Heel erg bedankt voor de goede service.".

Schermafbeelding 2020-05-12 om 12.41.48

S. Kartoredjo

Eigenaresse

Vragen over SEO?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al SEO vragen.

Naam:

E-mail:

Bericht:

Wat zijn SEO teksten? 

SEO staat voor Search engine optimsation. In het Nederlands betekent dit zoekmachine-optimalisatie. SEO is één van de meest effectieve vormen van online marketing die ervoor kan zorgen dat u meer nieuwe klanten en omzet kan genereren. 

SEO teksten hebben als doel om u hoger in de zoekresultaten te laten komen. Hoe hoger u komt met het woord waar mensen op zoeken (een zoekwoord), hoe meer bezoekers naar uw website komen. SEO tekstschrijvers schrijven uw tekst zodat ze aan bepaalde eisen voldoen en zodat u hoger in Google komt. U kunt SEO teksten laten schrijven door een tekstbureau zoals Tekstbureau Albagora.

Teksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines vallen onder ‘On page seo’. Dit betekend dat dit te maken heeft factoren die binnen uw teksten invloed hebben op SEO. Denk bijvoorbeeld aan een goede meta beschrijving, zoekwoord volume en koptekstverdeling.

Binnen SEO, is content nog steeds de belangrijkste factor. Het maakt niet uit hoeveel backlinks u heeft of hoe snel uw site is, als de teksten op uw website niet goed zijn zal uw website nooit goed scoren. 

Wanneer kiezen voor zoekmachine optimalisatie?

Het inzetten van SEO kan voor elk bedrijf resulteren in enorme groei. Als u namelijk organisch beter vindbaar bent voor de juiste zoekwoorden, dan weten (potentiële) klanten u te vinden. Ook zullen uw potentiële klanten eerder op uw link klikken in de zoekresultaten als u hoger in Google staat. 

Wat maakt SEO dan anders als bijvoorbeeld adverteren vraagt u zich waarschijnlijk af? SEO zorgt voor een langduriger resultaat dan SEA. Wanneer u namelijk bij adverteren stopt met het spenderen van advertentie budget, dan zal u ook gelijk een terugval zien in resultaten. Schrik er niet van als dit terugvalt naar 0. Als u SEO teksten laat schrijven is dat niet het geval.

Bij SEO werkt dat namelijk heel anders. Het kan bij SEO 4 tot 7 maanden duren voordat u resultaat ziet. Ongeveer 4 - 5 maanden voor makkelijke zoekwoorden. 5 - 6 maanden voor gemiddelde zoekwoorden. En 6 - 7 maanden voor moeilijke zoekwoorden. Veder zijn er bij SEO wel meer dan 150 ranking factoren die in kleinere mate invloed hebben op uw ranking. Daarom is nooit te bepalen hoe lang het precies duurt. 

En één van de grootste voordelen is dat het niets kost en dat de resultaten blijvend zijn! Ook als u er geen tijd of geld meer in stopt.

Waarom langdurig resultaat beter is voor uw bedrijf 

U heeft net gelezen dat het relatief lang kan duren voordat u resultaat terug ziet met SEO campagnes. Soms wordt wel eens ‘snel resultaat’ beloofd, bijvoorbeeld binnen een aantal weken. Maar waarom kunt u hier beter niet op afgaan? 

Het kan zijn dat er gebruik is gemaakt van on- en off-page technieken die Google 'voor de gek' houdt. Waardoor uw tekst op een niet natuurlijke manier binnen een snelle tijd hoog in de zoekresultaten verschijnt. Google, Yahoo en Bing worden echter steeds slimmer, waardoor u er niet meer mee wegkomt als dit wordt opgemerkt. Deze vorm van manipuleren is niet toegestaan en u kunt er een zogenoemde penalty voor krijgen, waarna u niet meer in de zoekresultaten zal kunnen voorkomen. 

Verder is het belangrijk dat u uw teksten niet voor de zoekmachine schrijft maar voor uw bezoeker. Misschien klinkt dat vreemd. Maar de bezoekers van uw website blijven degene waar uw webteksten om draaien. Als uw teksten qua SEO volledig zijn geoptimaliseerd, maar het spreekt uw bezoeker niet aan? dan zal ook niemand uw product of dienst willen afnemen.

SEO teksten laten schrijven door tekstbureau Albagora 

Onze aanpak is dus anders als de aanpak van een hoop online marketing bureaus of SEO copywriters. Wij leggen bij elke tekst die wij schrijven een balans tussen de manier hoe uw tekst zal functioneren in zoekmachines en of het zal zorgen voor actie bij uw bezoekers. 

U kunt uw webteksten natuurlijk ook zelf schrijven. Als u zelf een doorgewinterde SEO specialist bent, dan moedigen wij dat zeker aan. Bent u dat niet? Dan is dat ook helemaal niet erg! Het is dan slim om het werkt uit te besteden. SEO tekstschrijvers doen namelijk niet anders dan teksten analyseren, schrijven of verbeteren van teksten. Verder zijn ze op de hoogte van de laatste updates van Google. Zodat uw teksten niet alleen hoger in Google komen, maar dat ook blijven.

Tekstbureau Albagora doet er alles aan om uw tekst te laten scoren binnen zoekmachines.

Wilt u SEO teksten laten schrijven? Neem dan contact met ons op.

Zoekwoorden gebruiken in SEO teksten 

Om uw vindbaarheid te vergroten op de gekozen zoekwoorden, moeten deze op verschillende plekken op uw website en in uw tekst terugkomen. Daarnaast is het handig om synoniemen van deze woorden in uw tekst te verwerken. Ervoor zorgen dat uw tekst makkelijk leesbaar is voor zoekmachines is ook essentieel. Door deze factoren kan Google uw tekst makkelijker begrijpen. Dit zal zorgen voor een hogere positie in Google, Bing en Yahoo. 

Weet u zelf al precies welke zoekwoorden u wilt gaan targetten? Mooi! dan kunnen wij hier gelijk mee aan de slag. Weet u dat niet, of twijfelt u? Dan is het het best om hier naar te laten kijken. Of te laten opstellen door een SEO expert die ervaren is met het schrijven van SEO teksten.

Bij Tekstbureau Albagora, doen we bij elke tekst die we schrijven een kort zoekwoorden onderzoek. Zo worden de beste woorden gekozen, waarop u hoger kunt komen in de ranking. De prijs hiervan zit bij ons verwerkt in het uurtarief of prijs per pakket. U betaalt hier dus geen extra kosten voor! Dit maakt het voor iedereen voordelig. 

Wilt u alleen een SEO onderzoek afnemen? dan kan dat natuurlijk ook. Wij doen dan onderzoek naar welke woorden voor u geschrikt zijn om te gebruiken. Wij kunnen zowel een simpel als een zeer uitgebreid onderzoek voor u doen. Omdat wij dat nog niet als standaard service leveren, kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Combineren met andere strategiën 

SEO is goed te combineren met andere marketingstrategiën. Denk bijvoorbeeld aan adverteren met PPC ads of social media marketing. Hoe u dat doet kunt doen? We hebben hier een stuk over geschreven in ons blog artikel! Ook andere strategieën die binnen zoekmachine optimalisatie vallen, zoals linkbuilding. 

Linkbuilding

Backlinks zijn verwijzingen van andere pagina’s naar uw pagina en naar uw content. Hoe hoger de kwaliteit is van de sites die naar u linken, hoe beter u zal scoren. Hoewel de tekst op uw site voor content de belangrijkste factor is. Links naar uw artikelen zijn ook erg belangrijk. Wij werken samen met een externe partner om ook linkbuilding voor onze klanten mogelijk te maken.

Hoe Tekstbureau Albagora u kan helpen met SEO teksten

Albagora is gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten. Wij doen niet alleen aan SEO maar schrijven ook: blog artikelen, homepage teksten, landingspagina’s en nog veel meer. Door die de ervaring die wij hebben met het schrijven van teksten voor onze klanten, weten we precies wat goed werkt

SEO teksten laten schrijven op basis van onderzoek en feiten?

Laat ons de juiste woorden schrijven. Zo krijgt u meer tevreden klanten. 

Neem contact op voor meer info

Of bel ons op 06 48405530